« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
USPJEH

Tús Nua jedini hrvatski bend na nizozemskom Eurosonic festivalu

Tús Nua će uz ESNS festival u Groningenu na ovoj turneji odsvirati još nekoliko koncerata u Njemačko

Priličan uspjeh
Priličan uspjeh (Eurosonic)
Više o

Tús Nua

,

Eurosonic 2020

Najveći europski showcase festival u siječnju će ugostiti hvaljeni bend Tús Nua, koji je ujedno i jedini bend iz Hrvatske koji će svirati pred glazbenim profesionalcima iz cijeloga svijeta. 

Eurosonic festival svake godine privuče preko 40.000 posjetitelja, a ujedno je tijekom godina bio i odskočna daska za brojne svjetske izvođače poput The XX, Franz Ferdinanda, Dua Lipe, The Editorsa, Calvina Harrisa, Years&Years i brojnih drugih.

Tús Nua će uz ESNS festival u Groningenu na ovoj turneji odsvirati još nekoliko koncerata u Njemačkoj. Tijekom turneje u studenom ove godine, Tús Nua su posjetile Srbiju, Mađarsku, Češku, Slovačku te Poljsku.

U Hrvatskoj su već dobile nadimak "vladarice hrvatskog noisea", a nedavno su objavile singl "Palindrome", drugu pjesmu koja najavljuje njihovo novo studijsko izdanje.

Podsjetimo, prvi album "Horizons" Tús Nua su objavile 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Već nakon dvije nove pjesme s nadolazećeg studijskog izdanja Tús Nua su dobile sjajne kritike, a njihov novi album svjetlo dana će ugledati u jesen 2020. godine

20.12.2019. 14:32:00
Novi komentar
nužno
nužno