« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
DUGA UVALA

Zbog pješačkog mosta potukli se radnici Industrogradnje i tvrtke Fio&D

Bespravno sagrađen most Industrogradnja mora srušiti, no tvrtka Fio&D koja je zakupac hotela Croatia to ne želi dopustiti

(Goran Sebelić/Cropix)
Više o

Industrogradnja

,

Fio&D

,

pješački most

,

most Duga Uvala

,

hotel Croatia

Kraj pješačkog mosta koji spaja hotel Croatiju s depandansom u Dugoj Uvali danas se dogodio sukob dvije skupine radnika. Naime, tvrtka Industrogradnja je danas pokušala srušiti taj most, ali tvrtka Fio&D to ne želi dopustiti, pa je između radnike dvije tvrtke došlo i do tučnjave.

Most koji je prije 10 godina izgradila sama Industrogradnja koja ga sada želi srušiti je navodno bespravno sagrađen. Ministarstvo graditeljstva je Industrogradnji naredilo da sruši most pa su radnici te tvrtke počeli su danas sami rušiti betonske stupove, a usprotivili su im se radnici poduzeća Fio&D u čijem je posjedu hotel Croatia.

Došlo je prvo do verbalnog sukoba, a zatim i do naguravanja koje je dovelo do tučnjave koju su zaustavili zaštitari unajmljeni od strane Industrogradnje.

Tvrtka Fio&D tvrdi da imaju sva sudska rješenja koja govore njima u korist te da i dalje mogu ostati zakupci u Dugoj Uvali, a u Industrogradnji tvrde kako su s tim poduzećem prije četiri godine raskinuli ugovor o zakupu zbog neplaćanja.

Do sudske presude tko je u pravu nikako da dođe, pa postoji mogućnost da ovakav sukob nije posljednji.

12.04.2010. 18:41:57
Novi komentar
nužno
nužno