« Žene
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
EH, DA ...

Tri vrste muškaraca koje se ne vodi pred oltar

Nije na odmet povremeno podsjetiti na tri glavna tipa muškaraca s kojima je sve super dok ne postane dugo i stalno... jer su zapravo nemogući

Ovakve likove treba otjerati od sebe
Ovakve likove treba otjerati od sebe (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

zločesti dečki

,

tipovi muškaraca

,

prijatelj s povlasticama

Muškarci dolaze u svim veličinama i bojama, no čak i ako je žena sklona eksperimentima, postoje neke granice koje u životu ne bi trebalo prelaziti... pritom, naravno, ne mislimo na odjeću ili frizuru već na neke tipove muškaraca od kojih se jednostavno ne može očekivati duga veza.

Stoga, nije na odmet povremeno podsjetiti na tri glavna tipa muškaraca s kojima je sve super dok ne postane dugo i stalno... jer su zapravo nemogući.

Princ na bijelom konju - naravno, radi se o liku u kojeg ste zaljubljeni oduvijek, no koji uvijek ima neku drugu, a vas drži zainteresiranom i na rubu... sve do jednog dana kada se napokon okrene vama. E, to je trenutak kad mu trebate okrenuti leđa. 

Prijatelj s povlasticama - OK, fuck buddy nije loša stvar, svi imamo svoje potrebe, ali ako mislite da će se on na kraju zaljubiti u vas i da ćete živjeti dugo i sretno... nećete, jer on od vas ono glavno dobiva bez ikakve obaveze.

Zločesti dečko - smirio se kraj vas? Ma da, sigurno, ali do kada? Možda ćete ga uspjeti uvjeriti u tako nešto, no to ne može biti dugoročno.

08.10.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno