« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Tri savjeta za spašavanje omiljenih traperica

Traperice su toliko omiljene da se od njih rastajemo s velikom tugom, kao od dobrog prijatelja - no ponekad se i to može izbjeći

Kako kupiti traperice bez isprobavanja?
Kako kupiti traperice bez isprobavanja? (Arhiva)
Više o

traperice

,

obujam struka

,

omiljene traperice

Traperice su već desetljećima omiljena odjeća mladih, a i ne tako mladih koji se takvima osjećaju, pa je vjerojatno svima poznat onaj osjećaj kad se moramo rastatai s omiljenim hlačama. 

No, uz ova tri savjeta to možda neće biti nužno ...

Poderane traperice - ukoliko su se vaše omiljene hlače poderale, nije sve izgubljeno. Od rupe u hlačama možete napraviti novi modni detalj. Dovoljno je samo s unutarnje strane rupu zakrpati šarenom tkaninom koja odudara od boje jeans hlača i imate originalne i unikatne hlače!

Zaglavljeni patent zatvarač - koliko vam se puta dogodilo da vam tijekom zatvaranja ili otvaranja patent zapne i ne možete ga pomaknuti niti u jednom smjeru? Sljedeći put kad vam se to dogodi, stvar riješite vazelinom ili sapunom, koji ćete štapićem za uši nanijeti na zakočeni patent. 

Kupovina traperica bez isprobavanja - dva kraja struka traperica trebali biste moći spojiti oko vrata. Drugi je trik da stavite ruku u hlače. Ukoliko vam ruka od lakta do vrha šake bez problema stane u struk hlača, ne trebate ih probavati. Ako niste razumjeli o čemu vam pričamo - pogledajte video. 

22.06.2016. 13:34:00
Novi komentar
nužno
nužno