« Horoskop
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
ZNATE LI?

Tri najgenijalnija znaka horoskopa

Postoje one generalne odrednice svakog od dvanaest znakova zodijaka, pa nije loše znati koji su od njih - najgenijalniji

Često su sami, ali im nije dosadno...
Često su sami, ali im nije dosadno... (Pexels)
Više o

horoskop

,

Djevica

,

Jarac

,

Vodenjak

,

genijalnost

,

znakovi horoskopa

,

znakovi genijalnosti

Horoskop mnogima smeta, no teško je poreći da, ukoliko vam ga napravi osoba koja stvarno zna što radi, možete saznati puno toga o sebi.

Ipak, postoje i one generalne odrednice svakog od dvanaest znakova zodijaka, pa nije loše znati koji su od njih - najgenijalniji.

Genijalnost inače nije lako dokazati, no ovim znakovima to polazi od ruke bez problema jer njihove oči gledaju svijet na drugi, poseban način i otkrivaju ono što je drugima skriveno i kad im skače u lice...

Djevica - iako će svi na spomen ovog znaka prvo pomisliti na njihovu sitničavost i preciznost, da ne kažemo picajzliranje, zapravo su upravo to znakovi njihove genijalnosti. Naime, sposobnost uočavanja i najmanjih sitnica u bilo kojoj situaciji omogućava im da donose odluke koje se pokazuju vizionarskim.

Jarac - pripadnike ovoga znaka uvijek ćete vidjeti uronjene u knjige ili, u modernija vremena, neki oblik prijenosnog pristupa internetu jer njima je najvažnija stvar na svijetu znanje i trude ga se steći u što većim količinama. Analitički um te će informacije spremiti, povezati i davati odgovore i na najteža pitanja bez problema.

Vodenjak - ponekad se čine bezosjećajnima i dalekima, no to je samo zato što je njihov um trajno u jednoj višoj brzini, pa stvari koje su drugim ljudima važne smatraju trivijalnima jer vide veću sliku koja stoji iza njih. Uz razigranu maštu to daje mogućnost rješavanja i najtežih problema na nov i svjež način, onako kako to nikome ne bi palo na pamet.

Stoga, ako pripadate jednom od ovih znakova, ne trošite svoj talent uludo...

18.11.2017. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno