objavljeno 18.11.2017. 18:01:00
ZNATE LI?

Tri najgenijalnija znaka horoskopa

Postoje one generalne odrednice svakog od dvanaest znakova zodijaka, pa nije loše znati koji su od njih - najgenijalniji

Često su sami, ali im nije dosadno...
Često su sami, ali im nije dosadno... (Pexels)

Horoskop mnogima smeta, no teško je poreći da, ukoliko vam ga napravi osoba koja stvarno zna što radi, možete saznati puno toga o sebi.

Ipak, postoje i one generalne odrednice svakog od dvanaest znakova zodijaka, pa nije loše znati koji su od njih - najgenijalniji.

Genijalnost inače nije lako dokazati, no ovim znakovima to polazi od ruke bez problema jer njihove oči gledaju svijet na drugi, poseban način i otkrivaju ono što je drugima skriveno i kad im skače u lice...

Djevica - iako će svi na spomen ovog znaka prvo pomisliti na njihovu sitničavost i preciznost, da ne kažemo picajzliranje, zapravo su upravo to znakovi njihove genijalnosti. Naime, sposobnost uočavanja i najmanjih sitnica u bilo kojoj situaciji omogućava im da donose odluke koje se pokazuju vizionarskim.

Jarac - pripadnike ovoga znaka uvijek ćete vidjeti uronjene u knjige ili, u modernija vremena, neki oblik prijenosnog pristupa internetu jer njima je najvažnija stvar na svijetu znanje i trude ga se steći u što većim količinama. Analitički um te će informacije spremiti, povezati i davati odgovore i na najteža pitanja bez problema.

Vodenjak - ponekad se čine bezosjećajnima i dalekima, no to je samo zato što je njihov um trajno u jednoj višoj brzini, pa stvari koje su drugim ljudima važne smatraju trivijalnima jer vide veću sliku koja stoji iza njih. Uz razigranu maštu to daje mogućnost rješavanja i najtežih problema na nov i svjež način, onako kako to nikome ne bi palo na pamet.

Stoga, ako pripadate jednom od ovih znakova, ne trošite svoj talent uludo...

18.11.2017. 18:01:00
http://m.metro-portal.hr/tri-najgenijalnija-znaka-horoskopa/108630/