« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZNATE LI?

Tri najbolja načina za upoznavanje

Istraživanje provedeno putem analize velikih svjetskih portala za upoznavanje došlo je do tri najbolja načina upoznavanja, pa evo što uvijek pali

Gdje se upoznaju pravi tipovi?
Gdje se upoznaju pravi tipovi? (Arhiva)
Više o

zavođenje

,

upoznavanje

,

najbolji način

Nekada su se parovi upoznavali na različiti načine - u školama, u uredima i crkvama, dok danas postoje samo tri vodeća mjesta, gdje ćete najvjerojatnije upoznati partnera.

Istraživanje provedeno putem analize velikih svjetskih portala za upoznavanje došlo je do tri najbolja načina upoznavanja, pa evo što uvijek pali: 

Online - kada su istraživači istraživali način upoznavanja američkih heteroseksualnih parova, u razdoblju od 1940. do 2009. godine, ne čudi previše kako su online dating servisi bili u najvećem porastu. Iako je sada 2016. godina, pojavom popularne stranice Tinder, vjerujemo kako su te brojke sada još veće.

Putem zajedničkih prijatelja - većina parova još uvijek se upoznava preko zajedničkih prijatelja, no ovaj trend se drastično mijenja. Naime, u posljednja dva desetljeća došlo je do velikog pada broja ljubavnih sastanaka preko prijatelja, a razlog je taj što sve manje ljudi želi da im se netko namješta.

U baru ili restoranu - upoznavanje budućeg partnera tijekom noćnog izlaska, zapravo je drugi najpopularniji način. Ovaj trend je također u porastu, što ukazuje na to da je uz online dating, jedan od najboljih načina upoznavanja muškarca iz snova, preko koktela ili ukusnog obroka.

17.07.2016. 20:03:00
Novi komentar
nužno
nužno