« Predsjednički izbori
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
DRAGAN PRIMORAC:

Tražit ću objavu imovinskih kartica svih kandidata

Primorac se oslobodio Sanaderovih okova, a od Hrvatske želi stvoriti ono što je Izrael na Bliskom istoku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/Cropix)
Više o

Dragan Primorac

,

predizborna kampanja

,

Nikica Gabrić

Kandidat za predsjednika Dragan Primorac istaknuo je danas da će u kampanji zahtijevati objavu imovinskih kartica svih predsjedničkih kandidata i to prije dolaska na dužnost i danas.

Hrvatska treba lidera koji će ju uvesti u Europu i približiti svijetu, kazao je Primorac na konferenciji za novinare na kojoj su predstavljena i dva predizborna spota.

Govoreći o problemima s kojima se Hrvatska danas susreće upozorio je kako je dug države svakog dana za 9 milijuna eura veći, te da je Hrvatska izgubila identitet, ponos i utjecaj u svijetu.

Zato Primorac od Hrvatske želi stvoriti lidera, državu koja će biti ono što je Izrael na Bliskom Istoku što se tiče gospodarstva, znanosti i tehnologije.

Zadovoljan je dosad postignutim rejtingom izrazivši očekivanje da će u idućih 7 do 8 dana, s otvaranjem problematičnih tema, rejting biti još veći.

"Predsjednik koji će se baviti nasmijavanjem ljudi, a ne ozbiljnim političkim programima, koji ima teret prošlosti, korupcije ili pljačke, može Hrvatsku samo srozati", Dragan Primorac

Najavio je da u predstojećoj kampanji neće govoriti o podjelama, već o zajedništvu i putu moderne Hrvatske. Izrazio je zadovoljstvo sve većim brojem volontera kojih je sada oko 3 tisuće.

Šef izbornog stožera Nikica Gabrić kazao je da je Primorac kandidat kojega nitko ne drži u šaci, koji se oslobodio Sanaderovih okova i ima hrabrosti, kompetencije i znanja da vodi Hrvatsku u novom smjeru.

"Neke kandidate ne možete zamisliti da govore o Nagorno Karabahu ili da tečno govore engleski jezik", kazao je Gabrić istaknuvši da je Primorac čovjek nove generacije, za razliku od nekih kandidata koji su zapravo potrošeni.

Drži da Primorac ima preduvjete za stvaranje nove snage u Hrvatskoj, novog trećeg puta od ljudi koji su nezadovoljni političkim dvostranačjem u Hrvatskoj. (hina/metro-portal)

19.11.2009. 16:30:24
Novi komentar
nužno
nužno