« Film
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
RAZZIES

Transformeri vode u nominacijama za Zlatnu malinu

Na popisu kandidata za najgora filmska ostvarenja mnogo je dobitnika Oskara među kojima su i Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Mel Gibson i Russell Crowe

Tko će osvojiti Zlatne maline ove godine?
Tko će osvojiti Zlatne maline ove godine? (Arhiva)
Više o

Zlatna malina

,

nominacije

,

Razzies

Zlatna malina, nagrada stvorena 1980. služi kao protuteža svečanosti dodjele Oskara. Pobjednicima u kategorijama za najgora filmska ostvarenja, ako se pojave na dodjeli, predaje se trofej u obliku maline obojane u zlatnu boju na svečanosti uoči dodjele nagrada Američka akademije za filmsku umjetnost u ožujku.

Avanturistički film "Transformeri: Posljednji vitez" vodi u nominacijama za Zlatnu malinu a na popisu kandidata za najgora filmska ostvarenja mnogo je dobitnika Oskara među kojima su i Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Mel Gibson i Russell Crowe, objavljeno je u ponedjeljak.

Film "Transformeri: Posljednji vitez" osvojio je devet nominacija među kojima za najgori film i najgore glumačke uloge za izvedbe Anthonyija Hopkinsa i Marka Wahlberga.

Johnny Depp prozvan je zbog "prežvakane supijane izvedbe" u petom nastavku "Pirata Kariba" a Jennifer Lawrence i redatelj Darren Aronofsky nominirani su za film strave i užasa "Majka!".

Cruise i Crowe nominirane su za najgore glumce zbog uloga u filmu "Mumija" a Gibson za ulogu u filmu "Tatica se vratio 2".

28.01.2018. 17:15:00
Novi komentar
nužno
nužno