« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
NAJAVE

Tram 11 rasprodali mali Dom sportova u samo 18 dana! Koncert prebačen u Veliku dvoranu!

Svoj prvi i zasad jedini nastup nakon 14 godina pauze General Woo i Target održat će 11. 11. 2017. godine

Tram 11 prebačen u Veliku dvoranu
Tram 11 prebačen u Veliku dvoranu (LAA)
Više o

Dom sportova

,

ulaznice

,

koncert

,

Tram 11

Nakon samo 18 dana grupa Tram 11 rasprodala je kompletan kapacitet Male dvorane te se njihov koncert definitivno seli u Veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova. Svoj prvi i zasad jedini nastup nakon 14 godina pauze General Woo i Target održat će 11. 11. 2017. godine.

Najveće hrvatska hip hop grupa uspjela je ono što nikome nije - u svega 18 dana od početka prodaje rasprodali su kompletan kapacitet Malog Doma i postavili prodajni rekord ove zagrebačke dvorane. Uspjeh je tim veći uzme li se u obzir da je koncert za više od 200 dana!

Naravno, nastave li se ulaznice prodavati jednakom brzinom za očekivati je da će i Velika dvorana biti rasprodana. Međutim, ako se to dogodi koncert se, po izričitoj želji benda, neće seliti u veći prostor.

Tram 11 - «Pad sistema»

Koncert Tram 11 od ozbiljne prvoaprilske šale pretvorio se u najznačajniji glazbeni događaj ove godine u Hrvatskoj. Fanovi benda javljaju se doslovce sa svih kontinenata, a ulaznice se prodaju koliko u Hrvatskoj toliko i van granica naše države. Na noge se diglo nekoliko generacija Tram 11 obožavatelja, od onih koji su uz njih rasli do onih koji ih nikad nisu imali prilike vidjeti uživo, a nije izostala niti reakcija različitih neglazbenih supkultura na koje je muzika benda ostavila ogroman trag.

Ulaznice

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, 100 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

24.04.2017. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno