« Film
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
FILMOVI

Trailer za Zločine Grindelwalda oduševio fanove

Trailer za Warner Brosov novi spektakl, koji će se početi prikazivati u studenome, obožavateljima daje priliku i da prvi put vide Judea Lawa kao mladog Albusa Dumbledorea

Mladi Dumbledore i Scamander
Mladi Dumbledore i Scamander (Screenshot)
Više o

Harry Potter

,

J. K. Rowling

,

Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda

,

Fantastične zvijeri i gdje ih pronaći

Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda nastavak je uspješnog spih-offa megapopularnog Harryja Pottera i već je napalio ljubitelje vještičjeg svijeta J.K. Rowling.

Trailer za Warner Brosov novi spektakl, koji će se početi prikazivati u studenome, obožavateljima daje priliku i da prvi put vide Judea Lawa kao mladog Albusa Dumbledorea, puno prije nego što je postao ravnatelj škole vještičarenja i čarobnjaštva.

Radnja prvog iz franšize od pet novih filmova događa se nekih 70 godina prije nego što je taj dječak krenuo u školu i počeo svladavati čarobnjačke vještine.

Teaser iz 'Zločina Grindelwalda' prvi je u kojem se Hogwarts prikazuje kao dio priče o 'Fantastičnim zvijerima' u čijem je središtu Newt Scamander, 'magizoolog' s koferom punim čudnih zvijeri.

O Bože, Hogwarts! Dumbledore! Tema o Harryju Potteru! Smijeh! Suze! Sjećanja! Presretan sam, napisao je na Youtubeu oboževatelj Hunter.

Nakon premijere u prosincu 2016., prvi film iz franšize, 'Fantastične zvijeri i gdje ih naći' zaradio je 819 milijuna dolara na kinoblagajnama diljem svijeta. Dosadašnjih osam filmova o Harryju Potteru ukupno su zaradili vrtoglavih sedam milijardi dolara. 

'Zločini Grindelwalda' počet će se prikazivati 16. studenoga 2018.

14.03.2018. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno