« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NOVOSTI

Total ima novu izvršnu direktoricu za regiju

Priscilia Dubocage je novi izvršni direktor francuske tvrtke Total za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske

Total jača prisutnost u regiji
Total jača prisutnost u regiji (Total)
Više o

Total

,

Priscilia Dubocage

Na svečanosti koja je održana danas u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisutnost Njegove ekselencije g. Frederika Mondolonija, ambasadora Francuske u Srbiji, potpredsjednik tvrtkeTotal za jugoistočnu Evropu, Pierre Duhot, predstavio je Prisciliu Dubocage, novu izvršnu direktoricu tvrtke za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Gospođa Dubocage službeno će preuzeti obveze izvršnog direktora od 1. srpnja 2019., nasljeđujući dosadašnju izvršnu direktoricu Almilu Acan Kahvecioglu, koja je postavljena na drugu poziciju unutar Total grupe.

Priscilia Dubocage stiže u Total HUB Balkans iz ureda tvrtke Total u Keniji gdje je na poziciji mrežnog menadžera uspješno vodila portfolio od 200 benzinskih pumpi širom zemlje. Prije toga, od 2014. do 2017. gospođa Dubocage je bila na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj.  Gospođa Dubocage završila je magisterij na teme sagorjevanja, zagađenja i rizika po životnu sredinu.

Kao novi  izvršni direktor Total HUB Balkans, Priscilia Dubocage s velikim zadovoljstvom prihvaća izazov. "Kao izvršni direktor za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku, nije samo moja dužnost, već i zadovoljstvo da održim jake i privilegirane odnose s našim profesionalnim i privatnim kupcima, našim dioničarima i partnerima. Ponosna sam na priliku da nastavim sa razvojem planova koji su inicirani od strane moje prethodnice, Almile Acan Kahvecioglu, i najavim još više investicija kada je u pitanju osiguravanje originalnog proizvoda visoke kvalitete, dok smo u isto vreme fokusirani na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja spomenutih odnosa i održavanja jake pozicije koju Total ima u regiji", izjavila je Priscilia Dubocage.

Obraćajući se publici u Francuskoj ambasadi, Almila Acan Kahvecioglu zahvalila se kolegama u Total HUB Balkans na njihovom vrijednom radu tijekom proteklih 5 godina. „Zajedno smo implementirali više projekata koji su omogućili Totalu osnaživanje svojeg položaja u regiji Balkana. Pored onih koji  su fokusirani na naše bliske partnere i kupce, kao što je Rubia karavan namijenjen profesionalnim vozačima tijekom kojega smo posjetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu s našim specijaliziranim Rubia kamionom i naše rastuće Total Quartz mreže auto servisa u čitavoj regiji, jako smo puno investirali i u društveno odgovorne projekte kao što je kampanjaj „Na putu za bezbednost dece u saobraćaju". Značaj ovog projekta je prepoznat i globalno od strane tvrtke Total prvim mjjestom na internom natjecanju za Inovacije na razini Europe, kao i od strane Francusko-srpske gospodarske komore koja mu je dodijelila Grand Prix 2018 nagradu. Na kraju,  u 2018. godini je ukupan promet Total Hub Balkana dostigao 27 milijuna dolara. "

Pierre Duhot, potpredsjednik tvrtkeTotal za Jugoistočnu Evropu za kraj je istaknuo ukupni promet Total grupe u 2018. od 50 milijuna dolara u regiji Balkana, gdje je Srbija pridonijela s 13 milijuna dolara, Hrvatska sa 6 milijuna i Slovenija s 28 milijuna dolara.

06.06.2019. 14:29:00
Novi komentar
nužno
nužno