« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ULAZNICE RASPRODANE!

Tomislav Bralić i klapa Intrade za dva dana u Ciboni

Još nas samo dva dana dijele od velikog tradicionalnog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade u Ciboni, na kojem će proslaviti 25 godina rada

Tomislav Bralić
Tomislav Bralić (25. rođendan/Šime Šokota-Cropix)
Više o

Cibona

,

Oliver Dragojević

,

koncert

,

Tomislav Bralić i klapa Intrade

,

Vinko Coce

,

rasprodan koncert

Tomislav Bralić i klapa Intrade posljednjih su godina svojim glazbenim radom zaslužili najviši status među hrvatskim glazbenicima. To su potvrdili i brojnim nagradama, od kojih posebno mjesto zauzima osvojeni Porin.

Još jednim koncertom, 09. prosinca u dvorani Dražena Petrovića od 20 sati, Tomislav Bralić i klapa Intrade proslavit će 25. godina rada, a na rođendanskom koncertu pridružit će im se mnogi dragi prijatelji.

I ovaj put s njima će nastupiti njihov dugogodišnji prijatelj Oliver s kojim od 2006. godine  redovito organiziraju zajednički koncert u Zagrebu, a prošle godine održali su koncert u Zadru, za svoju dušu pod nazivom 'Zadre, volimo te'.

Vinko Coce, Hari Rončević, Ivana i Marija Husar, Zorica Kondža, Davor Pekota i Zlatko Vitez još su jedan razlog više zašto ne smijete propustiti ovaj koncertni spektakl koji donosi dah Mediterana u glavni grad.

Njihovi koncert postali su važan društveni događaj za koji su ulaznice uvijek rasprodane, a na samom koncertu vlada prava euforija. Vrhunska produkcija uvijek je krasila ove koncerte.

Zadnjih godina pune dvorane i stadione, odlično prodaju albume, izbacuju cijeli niz hitova.. Medijski uzlet krenuo je nakon legendarnog koncerta na Poljudu 2006. godine kada su  zajedno sa klapama Maslinom, Cambijem, Trogirom, Šufitom i drugim klapama priredili spektakl koji je potpuno promijenio našu glazbenu scenu.

Tomislav Bralić i Klapa Intrade pamtiti će 2010. godinu i kao godinu u kojoj su imali izuzetno veliki broj koncerata u prepunim dvoranama, za koje se uvijek tražila karta više. Producentska kuća Scardona specijalizirala se za organizaciju najvećih spektakala s domaćim izvođačima koje zadnjih pet godina tradicionalno organiziraju u prosincu u KD „Dražen Petrović".

Prema najnovijim informacijama ulaznica za koncert više nema, osim u Bogovićevoj 5 - Croatia Records gdje je navodno ostalo još nekoliko ulaznica, pa požurite!

07.12.2010. 14:15:00
Novi komentar
nužno
nužno