« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Tom Walker i Lost Frequencies stižu na EXIT!

Vokalna senzacija Tom Walker i nezaustavljivi hitmaker Lost Frequencies stižu na EXIT!

Lineup se snaži...
Lineup se snaži... (EXIT)
Više o

Lost Frequencies

,

EXIT 2019

,

Tom Walker

Tom Walker, autor jednog od najvećih hitova desetljeća "Leave a Light On", koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, nastupit će na glavnoj pozornici EXIT festivala u subotu 6. srpnja.

Strani mediji ga nazivaju najvećom britanskom novom zvijezdom, što su potvrdile i predstojeće Brit nagrade nominirajući ga u dvij kategorije, za najboljeg novog izvođača i najbolji britanski singl. Kritičari njegov moćan glas i gčazbeni stil uspoređuju s izvođačima kao što su Ed Sheeran i Rag'n'Bone Man, dok muzička scena s nestrpljenjem očekuje njegov album najavljen za ožujak, a na kojem je surađivao s producentima zvijezda kao što su Adele, Arctic Monkeys, Years&Years, ali i sam Ed Sheeran.

Zvjezdanom programu ovogodišnjeg Exita pridružuje se i Lost Frequencies, jedan od najvećih hitmakera današnjice, Youtube „milijarder" i pravi wunderkind glazbene industrije koji posljednjih nekoliko godina ne silazi s top lista, radijskih valova i najvećih festivalskih pozornica, uključujući i Tomorrowland na kojem već četiri godine zaredom ima i svoju pozornicu.

"Leave a Light on" je veoma intimna, snažna društveno-angažirana pjesma koja govori o borbi Tomovog bliskog prijatelja protiv droge. Njena iskrenost i moćna energija doprla je do srca publike širom planete, te je strimana nevjerojatnih 300 milijuna puta, s prodajom od preko dva milijuna primjeraka! Publika EXIT festivala imat će priliku u srpnju čuti i druge pjesme s njegovog predstojećeg debitantskog albuma „What a time to be Alive" za koji se već sada pretpostavlja da će osvojiti platinastu tiražu i brojne nagrade.

Belgijski hitmaker Lost Frequencies predstavlja pravu senzaciju čiji hitovi godinama ne silaze sa trona najvažnijih glazbenih top lista, među kojima je „Are You With Me" dostigla i najvišu, dijamantnu tiražu u Njemačkoj. Nakon što je prošlog ljeta razmrdao publiku na festivalima širom Europe, uključujući i Sea Dance, Felix De Laet se na ovogodišnji EXIT vraća s novim, još većima hitovima kao što su "Crazy", "Like I Love You" ili aktualnim hitom „Melody" koji pjeva jedinstveni James Blunt. Lost Frequencies nam vraća i novu verziju popularne pejsme s kraja prošlog stoljeća "What Is Love" koja je oduševila i njenog originalnog izvođača, čuvenog Haddawaya! Zanimljiva je činjenica da je zajedno s Netskyem izbacio singl „Here with you" čiji je video posvećen velikom Nikoli Tesli. Iako ima samo 25 godina, Felix je izgradio karijeru na kojoj bi mnoge starije kolege pozavidjele, između ostalog i zbog činjenice da mu je festivalski gigant Tomorrowland već četvrtu godinu zaredom ukazao čast da bude domaćin vlastite pozornice pod nazivom Lost Frequencies & Friends Stage! Glazbenoj zvijezdi iz Belgije prvog dana festivala na glavnoj sceni pridružit će se i sunarodnjaci Two Pauz koji će donijeti miks sirovog i emotivnog elektronskog zvuka prožetog snažnim basevima, ali i 65daysofstatic, britanski sastav koji su članovi The Cure osobno odabrali kao predgrupu za svoj nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Petrovaradinsku tvrđavu na sljedećem izdanju EXIT festivala od 4. do 7. srpnja pohodit će neka od najaktualnijih imena, ali i živih legendi svjetske glazbene scene, među kojima su rock titani The Cure, te rock bend o kome se trenutno najviše priča Greta Van Fleet, najslavniji DJ svih vremena Carl Cox i službeno najpopularniji DJ tandem Dimitri Vegas & Like Mike. Tu su i Phil Anselmo, Sofi Tukker, Tarja Turunen, ali i plejada sjajnih bendova poput 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Arcturus, Total Chaos, kao i mnoga druga velika imena koja će biti objavljeni u sljedećim tjednima.

Velika akcija još samo danas: uz EXIT kartu na MORE!

Samo do kraja dana kupovinom ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni od 455 kn, na poklon se mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima, Sea Star festival, koji će 24-25. svibnja biti održan u Umagu, kao i Sea Dance festival koji će krajem kolovoza biti održan na plaži Buljarica u Budvi!

Uvjet za stjecanje ulaznica za najsunčanije Exitove festivale je registracija u periodu od 1. do 28. veljače na stranici www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak. Registracija će vrijediti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za EXIT 2019 kupe do 25. siječnja, a EXIT će nekima od kupaca pokloniti i smejštaj i prijevoz za dvije osobe za Sea Star i Sea Dance festivale! Ulaznice za EXIT festival dostupne su putem stranica www.entrio.hr, www.ticketshop.hr i exitfest.org.

25.01.2019. 16:02:00
Novi komentar
nužno
nužno