« Stand up
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
STUDIO SMIJEHA

Tjedni program stand-up komedije u MMC Studio

U utorak po prvi puta u Hrvatskoj interaktivna večer improv komedije

Improleptika
Više o

komedija

,

zagreb-info

,

stand up

,

Studio smijeha

,

improv

Tjedni program Studija Smijeha u MMC Studio svaki je put sve bogatiji događanjima, tako da ovaj tjedan imate na meniju čak četiri večeri urnebesne zabave, a po prvi puta stiže i improv varijanta u utorak. Ne propustite!

14.03. Ponedjeljak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: "I hate Mondays" Open mic night - druge kvalifikacije!

Open Mic je večer gdje se već 5. sezonu rađaju stand up komičari. Večer otvorena svima koji žele svojih 7 minuta na pozornici tako da dođite, nasmijte se i podržite nove mlade nade! Posebne prijave nema, dovoljno je da dođete barem pola sata prije početka programa i javite se voditelju večeri.
Pravila: 7 minuta isključivo autorskog materijala.

Voditelj večeri: Aleks Curać-Šarić

Ulaz je BESPLATAN!

15.03. Utorak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: IMPROV COMEDY - Interaktivna večer improv komedije po prvi puta ikad u Hrvatskoj!

Skupina Improleptika iz Ljubljane već je 12 godina vodeća grupa u Sloveniji, koja se bavi improv kazalištem i komedijom. Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima.

U Sloveniji se na puno festivala te u puno klubova iznova stalno odlučuju za program improv kazališta.

Emocionalni skokovi, 3 min, pisaći stro...j, stručnjak za gluhonijeme su samo neki od kratkih skečeva koje možete vidjeti ovaj puta. U potpunosti su improvizirani i nisu smišljeni unaprijed. Improvizatori ne znaju što je scenarij i on nastaje spontano u njihovim glavama. Improvizatori skaču iz prostora u prostor, iz emocije u emociju ali od svega žele kroz improvizaciju biti što duhovitiji.

U ekipi su najbolji improvizatori iz Slovenije članovi različitih grupa koje se natječu u ljubljanskom KUD-u Franc Prešeren u Improv ligi. Oni su prvaci zadnjih sezona (4 Pravi dedci, Veselička, Piloti, Dupleška mornarica, Modro nebo, Estonija, Kok Drago, Kuli Moli...)

Publika je najbitnija u predstavi jer bez njihovih prijedloga ne bi mogla predstava ni početi. Također se može dogoditi da gledatelji postanu najbitniji element predstave kad ih improvizatori pozovu na binu da s njima odglume i dobiju svojih pet minuta slave.

Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i uključite u predstavu!!!

Upad 25kn! Rezervacije na 099 6739 888 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr

16.03. Srijeda u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Nova postava - novi tekst - izvedba 2 uz posebnog gosta iz Slovenije - Vid Valic!

Uživajte u smijehu i novim forama koje Vam je pripremila nova postava Studija smijeha uz posebnog gosta iz Slovenije - Vid Valiča!

Nova postava stand up comedy scene već je više puta dokazala da su odličan dodatak novom comedy klubu popunivši dvoranu do zadnjeg mjesta.

Voditeljsko mjesto u srijedu preuzima Marina Orsag, a pred Vas sa novim forama izletavaju:
Zvonko Kožić, Mirko Fabris Krav, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović, Goran Vugrinec Goc i Joža Vrban.

Poseban gost večeri: Vid Valič. Vid Valič danas je jedno od najjačih imena slovenske stand-up komedije. Iza sebe ima više od 500 nastupa na različitim festivalima, literarnim večerima i kulturnim događanjima, u Sloveniji, Hrvatskoj i inozemstvu.
Glumio je u slovenskoj verziji mjuzikla "Skidaj se do kraja" a trenutno vodi Super talent u Sloveniji.

Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu Vas čeka zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama :)

Rezervirajte svoja mjesta već danas na ulaznice@studiosmijeha.hr, 099 6739 888 ili 099 7980 076.

Ulaz je 25kn.

17.03. Četvrtak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Stalna postava - novi tekst - izvedba 2!

Svaki četvrtak u Studiju prolazi meastralno!!! Komičari se redaju, a publika reda smijeh i aplauze! Dođite i provjerite zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25kn ikad!

Ovaj četvrtak ponovo Vas očekuje stalna postava:
Ivan Šarić, Marina Orsag, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Vlatko Štampar.
Open Mic gost/pobjednik: Mile Mylo

Voditelj programa kao i svaki četvrtak: Aleks Curać-Šarić

Cijena ulanice: 25kn

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr, 099 6739 888 i 099 7980 076

14.03.2011. 18:17:01
Novi komentar
nužno
nužno