« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SIRUP

Tjedni program Sirupa

Sirup organizira home made NYE par dana nakon uobičajene reprize i još dobrih događanja

Tjedni program Sirupa
Tjedni program Sirupa (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

tjedni program

srijeda, 05.01.2011.

HOME MADE NYE REPRISE with...

PACCO & RUDY B
Proton Music, Soring Tube, HME

Dočekajte blagdan Sveta Tri Kralja uz hrvatske kraljeve Beatporta - Pacca i Rudy B-a, koji već više od godinu dana spadaju među najuspješnije hrvatske producente na najpopularnijem internet shopu za elektroničku glazbu.
Pacco i Rudy B glazbom se bave još od osamdesetih: Pacco je kao DJ nastupao po brojnim domaćim klubovima i festivalima (Valkana Beach, Rabac Summer Fest, Perfection...), a Rudy B je svirao s Jinxima i Mayalesima. Kao glazbenici udružili su snage 2006. a s diskografskim izdanjima startaju par godina kasnije. Otad su izdali preko dvadeset stvari na više različitih etiketa - od Protona do domaće Home Made Electronice. Njihovi nastupi uživo također su specifični budući da je Pacco u ulozi DJ-a, dok Rudy B improvizira na trubi provučenoj kroz razne efekte.

ARSZENIK
Sirup, Hartera

JAN FRENSIN
Radijator

upad: 20/30kn
happy hours 22-00h

petak, 07.01.2010.

We Love House

E-Baseov We Love House u novu 2011. ulazi s gostovanjem renomiranog slovenskog producenta Rosa Tiblera, koji je osvojio i MTV chart svojim singlom Blow me. Pored njega će nastupiti i Dalas te rezidencijalni dvojac E-Base i Paul Wish

Ros Tibler

/Vrhole, FIR/SLO

Dalas

/DK Production

E-Base

/Ritam Klub Produkcija

Paul Wish

/Ritam Klub Produkcija

happy hours 23-01,

upad 30kn

subota, 08.01.2010.

SENTIMENTAL with...

Kassem Mosse
Mikrodisko, Workshop
Lepizig/DE

Prva subota u novoj 2011. kreće sa novom glazbenom večeri u Sirupu pod nazivom Sentimental, a njen prvi gost je Kassem Mosse.

Ovaj inovativni glazbenik, pravim imenom Gunnar Wendal, koji za sebe kaže da živi ''u noćnom svijetu, negdje na rubu vremena'', zapravo dolazi iz njemačkog grada Leipziga, a bavi se čudnim derivatom elektroničke glazbe, odnosno tzv.non-beatportovskom strujom u houseu i technu, koju su kritičari okaraktrizirali pravcem koji nije ni deep ni tech house, ali je prelagan za techno, prečudan za house i preplesan za ambijentalnu glazbu. Upravo je po tom poimanju i interpretaciji glazbe postao cijenjen i među velikim facama na elektroničkoj sceni.

Kroz njegove singlice za Mikrodisko i Workshop prepoznajemo utjecaje krajnjih struja u elektroničkoj glazbi, poput Thea Parrisha ili Basic Channela, a sam Mosse među svoje uzore stvrstat će Warp Records te Two Lone Swordsmen, iako priznaje da je bio veliki fan electro popa tijekom 80-ih, s kojim ga je starija sestra upoznala.
Neobičan pseudonim pod kojim nastupa atipičan je i ne može se vazati uz nijedan kraj pa tako ni Njemačku, a upravo ga u Njemačkoj najčešće krivo izgovaraju.

Felx

Sergej
Sirup, Burek, HME

upad: 50kn
happy hours: 23-01h

04.01.2011. 13:11:00
Novi komentar
nužno
nužno