« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
KLUBOVI

Tjedni program Purgeraja 3. - 8. siječnja

Prvi tjedan nove godine donosi sjajan program u Purgeraju

Tjedni program Purgeraja
Tjedni program Purgeraja (Purgeraj)
Više o

Purgeraj

,

zagreb-info

,

tjedni program

Sri 05.01.2011. // VEČER ROCK GLAZBE // 22h // ulaz slobodan

toni tunes

Dj Toni Tunes je stvoren da izborom muzike pomaže kreiranju glazbenog programa u Purgeraju!

Uporno slušamo o "iks faktoru". Mnogi ga traže, a u čitavom procesu talent je postao imenica s upitnim značenjem. Ali što se događa kad netko ZAPRAVO posjeduje iskru kojom diže puk od asfalta i donosi vrisku i u najkomorniju sobu na svijetu?!? Jedino logično - postaje DJ! :)) I to ne bilo kakav DJ, već onaj u "Purgeraju" - mjestu gdje pića na dva puna sata postaju dostupna studentskom džepu, prostoru s raritetnom vibracijom, ljudima kojima je nevjerojatno svejedno što piše na stražnjem desnom džepu Vaših traperica...dok god drmate njime!;) Dj Toni Tunes je stvoren da izborom muzike pomaže kreiranju glazbenog programa u Purgeraju!

Željeli bi odmah razjasniti o kakvoj se tu glazbenoj večeri radi; playlista našeg omiljenog rock dj-a se sastoji od glazbe nastale u proteklih 60 godina (1950. - 2010.) a uključuje rock 'n'roll pomiješan nekim blues, hard rock i soul klasicima, uz pokoji hrvatski rock izdanak za dolijevanje ulja na vatru :) i uz pokoju čudnu pjesmu za koju nam kaže da ni sam nezna objasniti zašto završi na playlisti. Kako je, uz sve ranije navedeno i veliki filmofil, često ga možete uloviti kako sa posebnim sjajem u očima izvlači vrijednu kolekciju filmskih soundtrackova na dj pult.

Kao temelj njegove playliste možemo nabrojati slijedeća imena: The Beatles, Johhny Cash, Elvis, Creedence Clearwater Revival, Smokie, The Animals, The Doors, Chuck Berry, Aretha Franklin, John Lee Hooker, Stevie Ray Vaughan, Beach Boys, Ray Charles, Rolling Stones, Bob Dylan, kao i hrpa one hit bendova. Uglavnom, uz dj Toni Tunesa možete računati na puno plesnih blues, rock i soul ritmova iz 60-ih 70-ih i 80-ih s kojima uklopi uspješnice iz 90-ih i novije stvari poslije 2000., a ima čak stvari i iz 2010. - na kraju to ispadne jedan fini gemišt koji svima prija.

by: dj Toni Tunes

Čet 06.01.2011. // TAKE ME OUT // 22h // ulaz: 15kn nakon 00h

tmo: zlatna ribica party

Imun ima goste!!!

Imun će ovaj mjesec ugostiti dvije mlade i simpatične osobice. Zovu se Roro i Ishmael R. U biti su naftaš i pravnica. Ishmael se ruši u nesvijest na Smithse, a Roro na Florence And The Machine. Vole đuskati i piti, vole koncerte i festivale, vole putovati (makar i do Varaždina) i uzorni su građani. A najbitnije od svega je da će oni imati prste u plejlisti koja će 06.01. izlaziti iz zvučnika. Zašto? Zato što ih volimo, oni vole nas i zajednička nam je ogromna ljubav prema indie rocku. Ako to nije razlog da napravite red pred Purgom, onda ne znamo što je.

Program koji gotovo godinu dana svaki četvrtak dupkom puni Purgeraj koristeći se svojom, sada već provjerenom formulom; puno indie rocka i poneki pop hit u prolazu za razbijanje monotonije. Osim što je dao noćnom životu grada Zagreba toliko potrebnu injekciju recentne i one nešto starije indie rock glazbe, Take me out! je svojim posjetiteljima pružio i malo drugačiji pogled na zabavu.Tematske večeri uz dress code, neafirmirani mladi bendovi, prisjećanja na neke kultne, ali zaboravljene filmove te večer ispunjavanja glazbenih želja, osmišljene su da posjetitelji mogu aktivno sudjelovati u svom omiljenom programu i sa željom da svojim prijedlozima i željama pomognu u njegovom kreiranju, onako pravo demokratski. Uvijek rastuća take me out! obitelj u novu sezonu ulazi glava punih ideja i stoji vam na raspolaganju svaki četvrtak, bilo da kiši, sniježi, padaju sjekire, nestane struje ili na obzoru ugledate četiri jahača apokalipse. Pozovite ih unutra na pivu, uz našu playlistu i atmosferu, brzo će zaboraviti po šta su izašli.

 by: dj Imun + Roro i Ishmael R.

Pet 07.01.2011. // ROCKETA // 22h // ulaz: 15kn

rocketa

Vrijeme je za ROCKETU - glazbenu večer rock glazbe u novom ruhu!

Iz nepoznate galaksije svaki drugi tjedan ekskluzivno slijeće vremenska raketa da bi Vam donijela najveće rock dj-e u svemiru a i šire... The Triforce Crew! Naime, od početka 50-ih godina posjećuju naš planet u potrazi za dobrom glazbom. Nakon incidenta u Roswellu kada je otišao rezonantni auspuh na njihovoj staroj raketi, američka tajna služba zarobila ih je skupa sa njihovom brodom. Ili su bar tako mislili? Ti „svemirci" bili su zapravo tajni klonovi naših junaka a njihov brod već pola stoljeća tajno skenira sve zemaljske radio postaje. Te preko wirelessa šalje najbolje rock hitove u službenu arhivu stožera Triforce Crewa! Ovu tvrdnju će ionako potvrditi novo curenje američkih tajnih podataka sa stranice Wikileaks pa zašto je nebi onda ionako prije toga eksluzivno najavili samo za Vas! Već je bilo pokušaja infiltriranja tajnih agenta CIA-e, no jaki zid redarstvene obrane kluba Purgeraj ih je uspiješno zaustavio. Sad ste vi na redu! Da li su to samo puke priče kada čujete nekoga: „e kako je bilo je.. na Rocketi prošli puta!", ili je to tako stvarno svaki drugi petak?! Samo je jedan način da se saznate...

by: Triforce Crew

Sub 08.01.2011. // FEELGOOD CONNECTION // 22h // ulaz: 15kn

feelgood connectionDj uncleFunk nas uvijek iznova podsjeti na dobru vezu koju svi mi imamo s groovom.

Program posvećen glazbi koja podiže sa stolice, pomiče kukove i tjera srce na još jedan beat! Mogli bismo nabacivati termine pa reći da se radi o žanrovima kao što su nu soul, funk, latin, disco, house... ali samo je izvorni i sveprisutni zajednički nazivnik za glazbu koja vas tjera da se osjećate dobro, a to je: GROOVE!

Od playliste možete očekivati slijedeće: Amy Winehouse, Duffy, Melanie Fiona, Cee Lo Green, Jamiroquai, Michael Jackson, James Brown, Kool & the Gang, Martin Solveig, Fatboy Slim, Basement Jaxx, Daft Punk, Groove Armada, Black Eyed Peas itd.

04.01.2011. 11:06:00
Novi komentar
nužno
nužno