« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
BARRAKUD

Tisuće Talijana stiže na Zrće

Barrakud Festival održava se od 10. - 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora

Jedinstvena atmosfera na Barrakud festivalu
Jedinstvena atmosfera na Barrakud festivalu (Barrakud)
Više o

ulaznice

,

Zrće

,

Barrakud Festival

Prošlogodišnji prvi Barrakud Festival prošao je iznimno dobro, no ove godine brojke premašuju sva očekivanja. Val mladih dobro raspoloženih Talijana zapljusnut će plažu Zrće upravo u sklopu Barrakuda, a uz mjesec kolovoz sam po sebi, glavni motiv tisuća obožavatelja house i techno glazbe iz susjedne zemlje jest i jedinstvena talijanska organizacija festivala.
 
Za nekoliko dana će idealnu party plažu otoka Paga na 7 dana i 7 noći preuzeti mnogobrojni partijaneri koji će živjeti i plesati uz neke od najtraženijih zvukova elektronske scene.

Tako će klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso protutnjati imena poput velikog Paula Kalkbrennera, Dubfirea, Marcel Dettmanna, Nine Kraviz, Carl Craiga, Ben Klocka, Kenny Larkina i brojnih drugih. Poznatim svjetskim imenima pridružit će se i snažna domaća - Pille i Madezh, Toni Juranović, te Pete Dux.

Barrakud Festival održava se od 10. - 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora. Broj aranžmana je ograničen, a talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice.

Cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 760 kuna, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventima. Na ulazu u klubove će biti dostupne i dnevne ulaznice.
 
Atmosfera s prošlogodišnjeg prvog izdanja Barrakud Festivala:

http://www.barrakud.com/
http://www.barrakud.com/web/ex-yu/
https://www.facebook.com/barrakud

08.08.2013. 12:20:00
Novi komentar
nužno
nužno