« Glazba
objavljeno prije 10 godina
INMUSIC 2014

Them Moose Rush ide na INmusic

U finalu natječaja Zasviraj sa Žujom pobijedio je Them Moose Rush iz Bjelovara i osvojio nastup na INmusicu

Main Stage za Them Moose Rush
Main Stage za Them Moose Rush (INmusic)
Više o

Zasviraj sa Žujom

,

INmusic 2014

,

Them Moose Rush

Sinoćnje finale natječaja Zasviraj sa Žujom, održano u Vintage Industrial Baru, omogućilo nam je da čujemo što mladi rockeri diljem Hrvatske kuhaju u svojim garažama i studijima. Bendovi koji su dospjeli do finala dolaze iz svih gotovo krajeva Hrvatske. Iz Zagreba su pred domaćom publikom nastupili Flavaroom, iz Bjelovara su došli Them Moose Rush, iz Rijeke su stigli The Black Room, a čak su iz Brela na svirku potegnuli Pešes.

Bendovi su imali 15 minuta da pred žirijem koji se sastojao od glazbenih novinara svih većih medija pokažu ono najbolje što mogu. I zaista jesu! Ipak na ovogodišnjem INmusic festivalu bilo je mjesta samo za jedan bend. Prebrojavanje glasova pokazalo je da Main stage ove godine čeka Them Moose Rush.

Them Moose Rush je bjelovarski rock bend nastao u ožujku 2011. Nakon objave prvog singla "Untitled" u ožujku 2012. svirali su posvuda po Hrvatskoj i osvojili razne nagrade. Krajem prošle godine objavljuju svoj prvi live album "To Future Miss Sunshine" koji je odlično prihvaćen na promociji upravo u Vintage Industrial Baru, a pokupio je i odlične domaće i strane kritike. Bend je trenutno u fazi snimanja novog materijala koji će izaći kao 3 singla i 3 EP-a kroz sljedećih godinu dana.

Niti ostali bendovi nisu ostali zakinuti. Naime, svi će se oni naći na Jarunu od 23. do 25. lipnja. Ožujsko pivo i INmusic festival pobrinuli su se za utješne nagrade pa nitko od članova bendova nije ostao žedan i bez festivalske ulaznice.

Ovi mladi i perspektivni momci iz benda Them Moose Rush otvorit će svirku na Main stageu u srijedu 25.06. Pozivamo sve da dođu i čuju zašto su glazbeni novinari zaključili da upravo oni trebaju nastupiti isti dan na istom stageu prije sve popularnijeg psihodeličnog dvojca MGMT i živućih alt rock legendi Pixies.

Odmah nakon bjelovarskih rockera, na Main stage INmusic festivala dolazi bend koji je otprije poznat zagrebačkoj publici. Iz Srbije stiže Hype! Četveročlani bend će energijom pravog garažnog rocka isporučiti eksplozivnu mješavinu gitara,  pravi bubnjarski groove, melodične bas dionice i vokal koji se kreće u spektru od destruktivnih suptilnosti do čiste agresije. Hype je bend za koji već znaju mnogi u regiji, a kao i mnoge, ravnodušnima neće ostaviti i ovogodišnju festivalsku publiku.

Hype photo download

Deveti INmusic festival nudi jedan od najatraktivnijih line up-a u regiji. Osim već navedenih Pixies i MGMT, očekuju vas The Black Keys, Foals, Fratellis, Wolfmother, Bombay Bicycle Club, Flogging Molly, Partibrejkers, Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus i mnogi drugi. Osim atraktivnih izvođača očekuje vas i bogat festivalski program. Sve to nudi se za samo 349 kuna. Tu je i kamp koji ove godine seli na susjedni Otok Trešnjevka. Ulaznica za atraktivni kamp koji je pontonom povezan s Otokom mladosti i koji je otvoren čak 6 dana košta svega 150 kuna. Kupite svoju ulaznicu što prije jer je kamp gotovo rasprodan. Ulaznice za festival i kamp kupite na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su najbliži Tisak Media centar ili Tisak Media WebshopDirty Old Shop u Zagrebu i službene stranice festivala.

Vrlo atraktivan line up ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući i potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice.

30.05.2014. 11:53:00
Novi komentar
nužno
nužno