« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
NOVERO

The TrustyOne - sjajan sound za vaš automobil

Movens je na Hrvatsko tržište plasiralo novu bluetooth autoinstalaciju tvrtke Novero

Novero The TrustyOne
Novero The TrustyOne (Movens)
Više o

Novero

,

bluetooth zvučnici

,

The TrustyOne

TheTrustyOne je pouzdana i moderna bluetooth autoinstalacija koju proizvodi njemačka tvrtka Novero. Automobili su više-manje opremljeni raznovrsnom opremom, pa se razni prekidači i gumbi mogu naći na vratima, upravljaču, centralnoj konzoli i sl.

Ne vole svi vozači komplicirane naprave koje se bore za pažnju prilikom vožnje. TheTrustyOne je vrlo intuitivan i jednostavan za uporabu. Ugradnja u automobil ne predstavlja nikakav problem, niti kompleksne zahvate.

Ova se univerzalna bluetooth autoinstalacija može brzo sinkronizirati sa dvama mobilnim telefonima (koji imaju bluetooth). Glavna odlika TrustyOne-a jest jednostavnost u korištenju i mnoštvo mogućnosti. Pomoću ovog uređaja, primanje i upućivanje poziva u automobilu pojednostavljeno je, ali što je najvažnije, sigurno je za vozača i ostale sudionike u prometu.

Sigurnost je, vjerujemo, svima na prvom mjestu prilikom putovanja automobilom. Moderni daljinski upravljač je intuitivan i jednostavan te tijekom korištenja zahtjeva minimalne distrakcije vozača. Tu je i glasovno aktiviranje funkcija uređaja, od jednostavnog glasovnog biranja do naprednijih značajki kao što su glasom kontrolirano slanje SMS-a i e-maila.

The TrustyOne u autuTheTrustyOne ima diskretan mikrofon, koji je podesiv tako da odgovara bilo kojem automobilu. Zvuk je kristalno jasan - TheTrustyOne reproducira zvuk preko zvučnika automobila, dok je tehnologija za smanjenje buke i potiskivanja jeke vrlo napredna.

Novero TheTrustyOne može poslužiti i za reprodukciju glazbe koja se nalazi na mobilnom uređaju, iPodu ili nekom drugom uređaju.

Cijena ovog uređaja iznosi 789,00 kn, a kupiti ga možete u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke Movens te u autosalonima. Ugradnja se može obaviti u mreži servisnih partnera diljem RH. Više informacija potražite na www.movens.com.hr ili na www.novero.com . 

22.03.2011. 20:51:06
Novi komentar
nužno
nužno