« Glazba
objavljeno prije 14 godina
METAL

The Sickening i Frozen Forest u Močvari

Povodom europske mini turneje The Sickening dolaze u Zagreb iz daleke Norveške

(The Sickening)
Više o

močvara

,

24. siječnja

,

aceton

Iz gradića Kristiansunda, u ponedjeljak 07. lipnja u Močvaru dolaze razvaljivači pod imenom The Sickening. Dečki prže neku bolesnu mješavinu brutalnog death metala s puno grindcore filova. Dolaze iz daleke Norveške ne bi li nam pokazali kako Vikinzi razvaljuju i brutal death metal, a ne isključivo black!

The Sickening su na europskoj mini turneji na kojoj predstavljaju svoj novi uradak pod nazivom "Death, Devastation, Decay". Nakon Zagreba sviraju još na dva značajna death/grind festivala, a to su "Deathfest" u Njemačkoj i "Obscene extreme" u Češkoj, s najvećim facama u tom žanru glazbe, pa ako vam se jako svide možete ih uloviti i na tim manifestacijama.

Sa Sickeningom nastupit će i domaća black metal horda pod nazivom Frozen Forest. Sviraju brzi black metal s podosta melodičnih uleta. U svakom slučaju kvalitetna svirka i true black metal scenski nastup dokazuju da znaju što rade. Pred kraj 2009. godine bend izdaje EP pod imenom "Demonic Horns Rise", a trenutno su zakopani u prostoriji i rade na sljedećem ''full lenght'' materijalu.

Za pultom će biti dj zlO. Upad je 25kn.Vrata se otvaraju u 20h, a nastup se očekuje oko 21h.

02.06.2010. 11:30:08
Novi komentar
nužno
nužno