« Glazba
objavljeno prije 11 godina
GARDEN 2013

The next step at The Garden Tisno

Garden sada ima veću glavnu pozornicu, a za sve obožavatelje sunca i zakrivljenu pozornicu na plaži

Ovogodišnji Garden bit će veći i bolji
Ovogodišnji Garden bit će veći i bolji (The Garden Festival)
Više o

ulaznice

,

lineup

,

cijena ulaznica

,

Garden Tisno

,

Garden 2013

Ovogodišnji The Garden Festival održat će se od 03. - 10.07. u The Garden Tisnom. Neka od najvećih najavljenih DJ imena su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep, Huxley, Bondax, Eats Everything, Maurice Fulton, Tim Sweeney, Chez Damier, Krystal Klear, Wolf + Lamb i Greg Wilson.

Između ostalih, očekuju nas i live nastupi Auntie Flo, Metro Area, Space Dimension Controllera i Garden rezidenata Crazy P. Od domaćih DJ-eva pridružit će nam se CFSN DJs, Burek Showcase, Radio808 Soundsystem, Jogarde i William Collins, a puni line up potražite na web stranici i Facebook eventu.

Garden sada ima veću glavnu pozornicu, a za sve obožavatelje sunca i zakrivljenu pozornicu na plaži na kojoj je s jedne strane Tiki bar i boat partiji, a s druge Beach stage na kojem je glazba od podne do 2h ujutro.

Dodan je i treći, East stage, uz moto "anything goes". Dva puta dnevno legendarni stari morski pas Argonaut isplovljava na more ugošćujući svjetske DJ-e, a zbog velikog interesa, novost je i novi brod Arbiana sa 4 nova boat partija u subotu i nedjelju.

Neizostavni su after partiji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

Ulaznice možete kupiti preko sustava Entrio.

Ovako je bilo prošle godine.

The Garden Festival 2012 from Chris Leete on Vimeo.

23.05.2013. 16:42:00
Novi komentar
nužno
nužno