« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

The Beates Revival Band 16. prosinca u klubu Sax!

Ovogodišnji susret zagrebačke publike i jednog od najdugovječnijih europskih tribute bendova zakazan je za subotu, 16. prosinca

The Beatles Revival Band
The Beatles Revival Band (Klub SAX!)
Više o

klub SAX

,

The Beatles Revival Band

Nastupi The Beatles Revival Banda u kultnom zagrebačkom klubu SAX! sada već postaju tradicija, a ovogodišnji susret zagrebačke publike i jednog od najdugovječnijih europskih tribute bendova zakazan je za subotu, 16. prosinca.

Posebnost ovogodišnjeg nastupa je sudjelovanje fanova u kreiranju set liste za nastup, a svi koji žele čuti svoje omiljene pjesme legendarnih Beatlesa, svoj prijedlog mogu dati putem Facebooka.

Iza poznatog riječkog tribute benda sadržajna je godina koju su obilježili brojni nastupi po cijeloj Hrvatskoj i centralni koncert, proslava 50. rođendana albuma „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" u Lisinskom. Na tom koncertu, uz orkestar Olje Dešića, izveden je kompletan slavljenički album i najveći hitovi Beatlesa u kojima su im se pridružili brojni gosti poput Olivera Dragojevića, Nene Belana, Radojke Šverko, Detoura, Marka Tolje i drugih. Snimku koncerta možete pogledati ovdje.

Nastup u zagrebačkom Saxu dio je zimske turneje The Beatles Revival Banda koja će svoj vrhunac imati na dočeku Nove godine u Krku i dan kasnije, u Opatiji. Naravno, i ovog puta u klubu Sax! očekuje nas pravo rock and roll slavlje i više od tri sata spontane svirke i vesele atmosfere.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 30 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 40 kuna. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba.

14.12.2017. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno