« Hrvatska
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
E-LIGA

Teo Radman odnio pobjedu u finalu Hrvatski Telekom e-Lige

Teo Radman je pobjednik ovogodišnje Hrvatski Telekom e-Lige, esport natjecanja u kojem su sudjelovali predstavnici čak devet hrvatskih nogometnih klubova

Teo Radman
Teo Radman (Arhiva)
Više o

Hrvatski telekom

,

e-Liga

U drugom izdanju Hrvatski Telekom e-Lige odigrano je 772 utakmice, sudjelovalo je 1024 igrača koji su zabili 5146 golova. Trenutno je sav sadržaj na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma prikupio više od 334.000 pregleda, a samo finale je na YouTube i Facebook kanalima prikupilo više od 282.000 pregleda.

„Hrvatski Telekom e-Liga razvija svoj potencijal i ponosan sam što je značajno narasla u odnosu na prošlu, premijernu godinu. Sve je više domaćih klubova zainteresirano za sudjelovanje, zabilježili smo rekordan interes igrača, ali i pratitelja esporta. Zahvaljujem svim našim partnerima, a posebno nogometnim klubovima, koji su prepoznali projekt i pomogli nam u organizaciji. Mogu najaviti da će sljedeće godine Hrvatski Telekom e-Liga biti još veći spektakl", rekao je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskoga Telekoma.

Hrvatski Telekom e-Liga okupila je čak devet klubova: Dinamo, Osijek, Rijeku, Goricu, Istru, Lokomotivu, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo. U sklopu projekta organizirano je i mnoštvo nagradnih natječaja u kojima su se mogle osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i Playstation 5 te Paysafecard vaučeri u vrijednosti od 350 kuna.

Projekt Hrvatski Telekom e-Liga nastao je u suradnji s tvrtkom Good Game Global, dok su ovogodišnji partneri projekta, uz klubove, PlayStation, Samsung Odyssey gamerski monitor te Paysafecard.

Svi zainteresirani mogu pregledati snimke svih najboljih utakmica tijekom kvalifikacija, ali i sve playoff i finalne utakmice na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma https://www.youtube.com/user/HrvatskiTelekom.

07.06.2021. 18:57:00
Novi komentar
nužno
nužno