« Žene
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NIKAD! :)

Tajne koje muškarci ne otkrivaju

Muškarci se vole praviti tajanstveni, s više ili manje uspjeha, no većina će napraviti sve da ovih šest stvari nikada ne podijeli sa ženama

Psst, ovo žene ne smiju znati :)
Psst, ovo žene ne smiju znati :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

tajne

,

otkrivanje

Muškarci imaju tajne i to stvarne, osim onih koje se kao trude sakriti ne bi li ispali misteriozni i zagonetni (jer misle da žene padaju na to).

Zapravo se radi o nekim svakodnevnim aktivnostima koje, prema mišljenju većine pripadnika jačeg spola, nisu dovoljno "muške" da bi se otkrivale, pa evo o čemu se zapravo radi, kaže ekipa s portala BrightSide...

Boje se - moderno je društvo od muškaraca stvorilo neustrašive heroje, a većina ih se tako ne osjeća. Boje se nepoznatoga kao i bilo tko drugi, jednako brinu i preispituju svoje odluke.

Cijene potporu - muškarci trebaju emocionalnu potporu jednako kao i žene.

Ne primjećuju sitnice - to je jednostavno tako i tu nema pomoći, vjerujte. Muškarci ne obraćaju pozornost na sitnice, a to ih niti ne brine.

Razmišljaju o besmislicama - jer je to, prema njima, izvrstan odmor za mozak. Naime, nisu svi muškarci opterećeni otplatom kredita, uzdržavanjem obitelji ili idejama o spašavanju svijeta. Upravo suprotno, jako često razmišljaju o potpunim besmislicama.

Odmjeravaju svaku ženu koja prođe pokraj njih - ni tu nema pomoći, muškarci će uvijek odmjeriti lijepu ženu koja im dođe ususret, to im je prirodan nagon i ne mogu mu se oduprijeti tako lako.

Trebaju trenutke kad ništa ne rade - muškarcima su nužni trenutci u kojima će ljenčariti i uživati u miru i tišini, iako će rijetko to priznati.

22.08.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno