« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
BESPLATAN DAN

T-mobile INmusic poklanja Nulti dan

Dan prije najvećeg hrvatskog open-air festivala moći će se besplatno ući s kupljenom ulaznicom za ostale dane

INmusic nulti dan besplatno
INmusic nulti dan besplatno (INmusic)
Više o

T-mobile INmusic festival

,

vodenjak godišnji horoskop

T-Mobile INmusic pripremio je još jedno iznenađenje za posjetitelje festivala - dodaje se još jedan, "nulti dan" ili "Day Zero", 21. lipnja na Otoku hrvatske mladeži, a za sve koji posjeduju festivalsku ulaznicu nulti dan je besplatan!

Nulti dan, koji će se dogoditi 21. lipnja bit će otvaranje petog po redu T-Mobile INmusic festivala, a tko će sve nastupiti objavit ćemo u narednih nekoliko dana! Nulti dan festivala odvijat će se isključivo na glavnom, T-Mobile stageu i noćnom šatoru gdje se nastavlja zabava do jutarnjih sati, dok će se ostale pozornice otvoriti idući dan festivala, 22. lipnja.

Posebna pogodnost za posjetitelje jest da festivalska ulaznica vrijedi za sva tri dana održavanja festivala, a svi posjetitelji se mole da festivalske narukvice ne skidaju tijekom cijelog festivala!

Do sada potvrđena imena na T-Mobile INmusicu: Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene i mnogi drugi. Uz glazbeni program, posjetitelje očekuje šest dana boravka u festivalskom kampu gdje će moći uživati i u kupanju, sportu, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske. Cijena festivalskih ulaznica iznosi 490 kn, odnosno 440 kn s popustom za T-Mobile korisnike, dok cijena kamperskih ulaznica iznosi 180 kn. Festivalske i kamperske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj.

Više informacija: www.t-mobileinmusicfestival.com

20.05.2010. 15:26:58
Novi komentar
nužno
nužno