« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
FESTIVALI

Sziget Festival najavljuje 16 novih imena

25. po redu Otok Slobode održat će se na prekrasnom zelenom otoku usred Budimpešte između 9-16 kolovoza, 2017

Nova imena na Sziget festivalu
Nova imena na Sziget festivalu (Sziget)
Više o

ulaznice

,

Sziget Festival

,

lineup

,

headlineri

,

2017.

Sziget Festival, glazbeni i umjetnički festival u trajanju od jednog tjedna, ponovno će imati šaren i uzbudljiv line-up. Ovaj put Kasabian, Interpol, Billy Talent, Charli XCX, Rudimental i mnogi drugi su dodani. 25. po redu Otok Slobode održat će se na prekrasnom zelenom otoku usred Budimpešte između 9-16 kolovoza, 2017.

Sziget je mjesto gdje je više od 50 bina čeka svoje posjetitelje tijekom 7 dana non-stop zabave. Ovo je vjerojatno najveći multikulturalna festival, gdje gotovo 500.000 ljudi iz više od 100 zemalja se susreće. Ove godine smo nagrađeni kao Artists' Favorite Festival na European Festival Award, što znači da smo dobili sve nagrade koje su vani na europskoj festivalskoj sceni. Program se objavljuje kontinuirano, a ovaj put organizatori su dodali 16 novih imena na line-up.

Glazbeni program uvijek se trudi biti što je šareniji I da predstavlja gotovo sve žanrove. Među 16 imena se nalaze mnogi koji će nastupiti na glavnoj pozornici otoka kao Kasabian, Billy Talent, Jamie Cullum, The Kills, Clean Bandit i Metronomy. Gigantski šator A38 ugostit će vrhunske produkcije kao što su Interpol, The Pretty Reckless, Fritz Kalkbrenner, Jagwar Ma, Crystal Fighters, Flume, Charli XCX, Danny Brown, dok dom za elektronsku glazbu, Arena će pozdraviti Sunnery James & Ryan Marciano, kao i Maurice West. Energični bend Leningrad će nastupiti na World Music Stage.

Party nikada ne prestaje na otoku, ali osim glazbe postoje stotine programa koji predstavljaju najvažnije izvedbene umjetnosti kao što su cirkus, suvremeno kazališta i ples, street theatre i još mnogo toga. Osim toga, aktivnosti su bezbrojne, kada je u pitanju umjetnost, sport, filma itd. Cijeli program sa svim zabavama, glazbom, izvedbene umjetnostima i aktivnostima će se u nadolazećim mjesecima popuniti.

Najavljena imena do sad po abecednom redu:

Bad Religion

Billy Talent

Charli XCX

Clean Bandit

Danny Brown

Dimitri Vegas & Like Mike

DJ Shadow

Fritz Kalkbrenner

GTA

GusGus

Interpol

Jagwar Ma

Jamie Cullum

Kasabian

Kensington

Leningrad

Mac Demarco

Major Lazer

Maurice West

Metronomy

Oh Wonder

Oliver Heldens

Rudimental

Sunnery James & Ryan Marciano

The Kills

The Pretty Reckless

Tom Odell

Two Door Cinema Club

Vince Staples

W&W

Da osjetite pravu Sziget atmosferu, pogledajte službeni aftermovie, rezimirajući 7 dana pozitivne ludost i zabave.

Za više informacija: www.szigetfestival.com

Ulaznice: www.szigetfestival.com/tickets 

25.01.2017. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno