« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
KVIZ

Svjetlost dana sve je kraća, KOZa se konačno doma vraća!

KOZa stiže!
KOZa stiže! (FAK)
Više o

kviz znanja

,

kviz KOZa

U petak, 21. rujna u prostoru Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10, Zagreb) održat ćemo 53. po redu KOZu. Naš dugotrajni i sad već tradicionalni kviz općeg znanja sastojat će se od stotinjak pitanja raspoređenih u pet-šest različitih kategorija, a pod vodstvom stand-up ikone Gorana Vugrineca Goca očekuje vas dva i pol sata, nadamo se, kvalitetne zabave u opuštenoj atmosferi. Kviz će početi u 20:15.

Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, a kako obično slobodna mjesta planu u dva dana, ohrabrujemo sve zainteresirane da svoje ekipe prijave što je prije moguće putem ovog jednostavnog obrasca:

DAJ MI DA IGRAM 53. KOZu

Ova KOZa, po prvi put u dugo vremena, bit će održana bez generalnog pokrovitelja, ali pobrinut ćemo se da, u suradnji sa simpa ekipom iz Metropolisa, osiguramo pivu po promotivnoj cijeni. Isto tako, važno je naglasiti, ovaj je kviz izvan sezonskog formata, što znači da nema nikakvih ograničenja: sve ekipe mogu ravnopravno i bez restrikcija sudjelovati u lovu na glavnu nagradu.

Kad smo već kod glavnih nagrada, sretni smo što možemo najaviti da će ovu KOZu podržati i cijenjeni Brewbites. Najbolja ekipa omastit će brk u specijalitetima ovog američkog sportskog bara u lijepo uređenom prostoru koji mi je ostao u super sjećanju jer sam tamo gledao Turska-Hrvatska 0:1 na Euru 2016. godine. Ostale ćemo sponzore s guštom najaviti u danima koji dolaze.

Vidimo se u petak, 21. rujna na KOZinoj kvizaškoj fešti!

10.09.2018. 10:32:00
Novi komentar
nužno
nužno