« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina
MHM

Svi možemo imati proročke snove

Pokazalo da se svađe i ljubomorne slike iz snova redovito sele u stvarni život, jer se u snovima otkrila frustracija vezom kod jednog partnera

Kakve sve snove sanjamo
Kakve sve snove sanjamo (Shutterstock)
Više o

noćne more

,

snovi

,

sanjarica

,

sanovnik

,

tumač snova

,

proročki snovi

Snovi su način na koji se naša podsvijest nosi s dnevnim događanjima, tvrde znanstvenici, a sad tome dodaju i da svatko može imati proročke snove.

Istraživanje na temu provedeno je na Sveučilištu Maryland, a ispitanici koji su bili u vezi barem šest mjeseci morali su voditi detaljan dnevnik snova i aktivnosti s partnerom tijekom dva tjedna.

Rezultati istraživanja su više nego zanimljivi, jer se pokazalo da su se svađe i ljubomorne slike iz snova redovito selile u stvarni život, što znanstvenici tumače na način da su upravo snovi potaknuli svađe jer je jedan od partnera tako otkrio svoje frustracije u vezi. 

Istraživači tvrde da ljudi zapravo nisu svjesni koliki je utjecaj snova na stvarnost, a vjeruju da je ovo istraživanje dalo dokaz da postoji veza snova i budućnosti.

Jer, i oni ispitanici koji su sanjali seksi snove u kojima je bio uključen i partner imali su idilčne odnose pune seksa. No, ovo je vrijedilo samo za osobe koje su bile u čvrstim vezama, dok su oni s labavim vezama imali potpuno drugačiji učinak snova. 

Ako ste imali snove koje ne možete protumačiti, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

17.05.2013. 11:18:00
Novi komentar
nužno
nužno