« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
WTF?!

Sve više muškaraca urinira sjedećki

Naravno, razlog novog stila male nužde nema apsolutno nikakve veze s pokušajem da lakše pogode školjku

Ni ljepota školjke ni želja za čistoćom ...
Ni ljepota školjke ni želja za čistoćom ... (Arhiva)
Više o

slanje poruka

,

toalet

,

uriniranje

,

pametni telefoni

,

slanje mailova

Muškarci i zahodska školjka predmet su beskrajne zabave s jedne strane i teških frustracija njihovih boljih polovica koje čiste muške promašaje s druge strane. No, stvar se polako okreće u korist žena koje imaju sve čistiju okolinu zahodske školjke, jer sve više muškaraca malu nuždu obavlja sjedeći.

Na žalost, sve manji broj mrlja koje ukazuju na promašaje u ciljanju nije posljedica osvješćivanja muškog roda i želje za čišćom kupaonicom, već čiste ovisnosti o pametnim telefonima. 

U zajedničkom istraživanju koje su proveli mobilni operater O2 i Sony rezultati su pokazali da gotovo 60 posto muškaraca malu nuždu vrši sjedećki, samo zato da bi mogli držati telefon s obje ruke i pisati poruke ili mailove.

Kako je tri četvrtine muškaraca i žena priznalo da koristi telefone tijekom nužde, a polovica ima vodootporne slušalice za vrijeme kupanja, očito je da mobilni telefoni imaju utjecaj na život i na mjestima gdje bi to malo tko očekivao. 

Upitani zašto koriste telefon u tim trenucima, većina odgovara da to radi iz čiste dosade, dok je svaki deseti pravi ovisnik koji čak i pri olakšavanju mora biti povezan na društvenim mrežama. 

10.03.2013. 12:17:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mikelowrey
    10.03.2013. 18:35
    Gluposti , izmišljene ankete , totalne laži.
  2. avatar
    Vijest iz nesvijest
    10.03.2013. 19:14
    Otkako sam se odselio u Kanadu 2002 godine htio ili ne koristim wc skoljku sjedeci iz razloga jer su drugacije nego u Evropi;tj do pola su pune vodom pa prska svud unaokolo.
    Naravno moze i stojecki samo ako te ne mrzi da cistis poslije.
  3. avatar
    Cinober
    11.03.2013. 07:32
    Baš bez veze, izmišljena anketa i promašena teza. I da sjedim jednom rukom ga moram pridržavati da ne zapinje u školjku, a ovi u Kanadi ga valjda urone u vodu.
  4. avatar
    Proud to be a Croat
    11.03.2013. 19:57
    Ajde ljudi kupite te šlaufove i gubite se odavde..))))
Novi komentar
nužno
nužno