objavljeno 10.03.2013. 12:17:00
WTF?!

Sve više muškaraca urinira sjedećki

Naravno, razlog novog stila male nužde nema apsolutno nikakve veze s pokušajem da lakše pogode školjku

Ni ljepota školjke ni želja za čistoćom ...
Ni ljepota školjke ni želja za čistoćom ... (Arhiva)

Muškarci i zahodska školjka predmet su beskrajne zabave s jedne strane i teških frustracija njihovih boljih polovica koje čiste muške promašaje s druge strane. No, stvar se polako okreće u korist žena koje imaju sve čistiju okolinu zahodske školjke, jer sve više muškaraca malu nuždu obavlja sjedeći.

Na žalost, sve manji broj mrlja koje ukazuju na promašaje u ciljanju nije posljedica osvješćivanja muškog roda i želje za čišćom kupaonicom, već čiste ovisnosti o pametnim telefonima. 

U zajedničkom istraživanju koje su proveli mobilni operater O2 i Sony rezultati su pokazali da gotovo 60 posto muškaraca malu nuždu vrši sjedećki, samo zato da bi mogli držati telefon s obje ruke i pisati poruke ili mailove.

Kako je tri četvrtine muškaraca i žena priznalo da koristi telefone tijekom nužde, a polovica ima vodootporne slušalice za vrijeme kupanja, očito je da mobilni telefoni imaju utjecaj na život i na mjestima gdje bi to malo tko očekivao. 

Upitani zašto koriste telefon u tim trenucima, većina odgovara da to radi iz čiste dosade, dok je svaki deseti pravi ovisnik koji čak i pri olakšavanju mora biti povezan na društvenim mrežama. 

10.03.2013. 12:17:00
http://m.metro-portal.hr/sve-vise-muskaraca-urinira-sjedecki/76942/