« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
BOOBS

Sve informacije o grudima koje vam trebaju

Što Britanke misle o grudima, koje toliko spremno pokazuju da su uveli posebnu stranicu novina za njih, koje su im najbolje a koje najgore

Holly Willoughby, vlasnica najljepših grudi Britanije po izboru žena
Holly Willoughby, vlasnica najljepših grudi Britanije po izboru žena (Arhiva)
Više o

grudi

,

ženske grudi

,

najljepše grudi

,

najbolji dekolte

,

Holly Willoughby

Britanke dobro znaju da je dobra fotka dobrih grudi na trećoj stranici, recimo, Suna put u visoko društvo, slavu i zamamne količine novaca koje odgovaraju zamamnosti grudi ponosne vlasnice.

U anketi su Britanke najljepšim grudima Velike Britanije proglasile one koje nosi Holly Willoughby, televizijska voditeljica koja, u principu, uvijek izgleda prilično čedno u usporedbi sa svojim talijanskim kolegicama. 

Inače, Britanke su najzadovoljnije svojim grudima u 26. godini, kako je izjavilo 38 posto njih, dok je na drugom mjestu tinejdžerska dob sa 28 posto, a stalo im je da su bujne, barem 80D ili 80E.

Najveći strah imaju od opuštanja grudi s godinama, što izluđuje više od trećine anketiranih, dok svaka sedma Britanka kao uzor navodi grudi Kate Middleton, koje smo svi imali nedavno priliku vidjeti.

Osim veličine, žene muči asimetričnost grudi, uvučene bradavice i strije.

Od legendarnih dekoltea i dalje je među ženama najviše na cijeni onaj nezaboravne Marilyn Monroe, dok je iza nje supermodel Eva Herzigova. Iznenađujuće, izuzetno bujna Katy Perry završila je na vrhu top liste najgorih dekoltea, a uz nju ne baš tako obdarena Gwyneth Paltrow.

14.11.2012. 20:05:00
Novi komentar
nužno
nužno