« Život
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
AAAA!!

Suzbijte želju za slatkim u trenu

Znate ono kad jednostavno morate pojesti nešto slatko i jednostavno ne možete odoljeti? E, pošto vas to obično košta linije, evo jednostavnog savjeta

Dovljno je prošetati
Dovljno je prošetati (Shutterstock)
Više o

želja za slatkim

,

slatko

Želja za slatkim ponekad može biti jednostavno neizdrživa, pa gotovo da nema osobe koja u takvim trenucima nije bila u stanju okrenuti cijelu kuću ili ured naglavačke u potrazi za nekim slatkim zalogajem. 

No, naravno, to nije dobro za nas, pogotovo ako vam češće pada na pamet kako bi bilo sjajno pojesti nešto slatko - patit će linija, a uskoro i zdravlje.

Kako to spriječiti? Zaboravite sve savjete koje ste ikad dobili u životu i - prošećite. Istraživanje pokazalo da je i petnaestak minuta šetnje dovoljno da u potpunosti suzbije želju za slatkim. 

Naime, fizička aktivnost ublažava stres, odvraća pozornost uma (u ovom slučaju od slatkog) i uklanja želju za slatkom hranom, no ne samo za njom - tako se možete riješiti i pušenja.

Stoga, hodajte ... uvijek i svugdje, pa i na poslu nemojte pisati mailove kolegama u suprotnoj prostoriji nego prošećite do njih

 

27.04.2015. 18:14:00
Novi komentar
nužno
nužno