« Život
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
GOTOVO!

Kako znate da je vrijeme da date - otkaz

Kad uočite da vam je pozicija ugrožena, bilo od mladih lavova ili zbog toga što se vaš trud ne valorizira na pravi način, osjećate da bi mogli dobiti otkaz, napravite sami sebi uslugu - dajte otkaz!

Vrijeme je da to napravite sami
Vrijeme je da to napravite sami (Arhiva)
Više o

otkaz

,

vrijeme za otkaz

,

posao

,

novi posao

Stalan posao i redoviti prihodi ljudima su uvijek na vrhu liste prioriteta, pogotovo u vremenima krize jer se nadaju da će im to omogućiti vođenje normalnog života, ali ipak postoje situacije u kojima se ne treba razmišljati na taj način. 

Čak i u doba kad se svi grčevito drže za svoje radno mjesto, bez obzira na okolnosti, treba skupiti hrabrosti i dati otkaz ako se nađete u ovim okolnostima ...

>> Kako otkaz može motivirati >>

Stres je ubitačan i nerijetko se ljudi razbolijevaju upravo zbog njega - posao je previše stresan i uzrokuje im ozbiljne zdravstvene probleme. Kako bolesni niste od koristi niti sebi, a niti drugima, najbolje se zahvaliti na dosadašnjoj suradnji i otići, čak i ako nemate ništa u rezervi. Zdravlje mora biti na prvom mjestu.

Kad uočite da vam je pozicija ugrožena, bilo od mladih lavova ili zbog toga što se vaš trud ne valorizira na pravi način, osjećate da bi mogli dobiti otkaz, napravite sami sebi uslugu - dajte otkaz! Bolje ćete se osjećati i nećete prolaziti kroz agoniju razmišljanja kako niste dovoljno.

>> Što učiniti kad ste sigurni da vam slijedi otkaz na poslu >>

Ako se na poslu osjećate očajno i jadno, svako jutro kad se morate tamo pojaviti imate grč u želucu, vrijeme je da se zapitate što vam to treba? Kakav je to život? Dajte otkaz i krenite dalje, jednako kao i u situaciji kad se osjećate spremni isprobati nešto novo u životu jer vidite da na trenutnom poslu nema mogućnosti za napredak.

Sve u svemu, posao treba biti sredstvo, a ne cilj - skupite hrabrosti i dajte otkaz!

27.04.2015. 11:23:00
Novi komentar
nužno
nužno