« Film
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

Stvaraj lijepe priče' na Tabor Film Festivalu

U sklopu kornera Pivovare Medvedgrad “Stvaraj lijepe priče” nastupit će i Davor Rostuhar, a tu su i Boris Jokić, Ivan Mrvoš i drugi

Partneri u svakom smislu
Partneri u svakom smislu (Tabor Film Festival)
Više o

Tabor Film Festival

,

Pivovara Medvedgrad

,

Stvaraj lijepe priče

Kao što već vjerojatno znate, Pivovara Medvedgrad ponosni je partner Tabor Film Festivala, i to ne samo u pivskom smislu. A kako je ostalo još manje od mjesec dana do početka 16. izdanja ovog glazbeno-filmsko-obrazovno-pivskog spektakla u prekrasnom dvorcu Veliki Tabor i njegovoj neposrednoj okolici, vrijeme je da vam predstavimo i posljednje adute.

Bogati glazbeni program već je objavljen - u Velikom Taboru i na u pozornicama oko njega od 5. do 8. srpnja svirat će, između ostalih, Kawasaki 3P, Pips Chips & Videoclips, Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Matija Dedić & Gabi Novak te Krankšvester.

Spreman je i vrhunski program kratkometražnih filmova, posjetitelji će imati priliku gledati recentne uratke iz svjetske produkcije ovog sve popularnijeg filmskog formata.

Sadržaj na 16. TFF-u obogaćuje i Pivovara Medvedgrad - u tekućem smislu sa šest piva u stalnoj ponudi - Zlatni Medvjed, Grička Vještica, Crna Kraljica, Dva Klasa, Fakin, Baltazar - kao i dva sezonska piva, Ljeto u Zagrebu i Hendrix.

- Ali to je možda i manje bitno. Ono što nas raduje i što nam se izuzetno sviđa je sadržaj za Medvedgrad korner pod nazivom „Stvaraj lijepe priče". Ime nije posebno smišljeno za ovaj festival koji ima krilaticu „Skrati priču", nego mi zbilja imamo takvu inicijativu što je dodatni dokaz da smo kompatibilni i da se naše priče dobro poklapaju. Mi radimo pivo, ali želimo biti prisutni tamo gdje netko nešto stvara, gdje se nešto pozitivno pokušava promijeniti - od najmanjih do najvećih mogućih razmjera. I zbog toga smo ponosni što smo dio ovog festivala, rekao je Ivan Nauković, direktor marketinga i prodaje Pivovare Medvedgrad.

Raspored svih predavanja i ostale informacije o prijevozu, smještaju i ostalim pogodnostima pogledajte u eventima na Facebooku:

Medvedgrad korner na Tabor Film Festivalu

16. Tabor Film Festival

Festivalske ulaznice po cijeni od 225 kuna (31€) možete kupiti na entrio.hr, kao i u Fakin Craft Bar Vukovarska 68, Mali Medo Tkalčićeva 36 i Pivnica Medvedgrad Ilica 49. Cijena ulaznice na dan festivala će biti 270 kuna (37€), a u ponudi će biti i dnevne ulaznic

26.06.2018. 18:51:00
Novi komentar
nužno
nužno