« Muškarci
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
STVARNO?

Što žene stvarno cijene kod partnera?

Muškarci bi dali sve na svijetu da znaju što to privlači žene, a jedno prilično obimno istraživanje dalo je pomalo iznenađujuć rezultat

Evo što se traži :)
Evo što se traži :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

Žene cijene različite stvari kod partnera, pa tako nije baš jasno je li presudan izgled, odličan smisao za humor ili karizma? No, istraživanje tvrdi da sve to može igrati ulogu biranju partnera, ali te stvari nisu prioriteti za većinu žena.

Tim tvrtke Clue, MyONE i profesorice Tanje Gerlach sa Sveučilišta u Gottingenu okupio je 68 tisuća ljudi različitih seksualnih orijentacija u 180 studija kako bi otkrili što je najvažnije u potencijalnom partneru.

U različitim dijelovima svijeta i kod ljudi sasvim suprotnih pozadina, postojala je jedna zajednička kvaliteta. U pitanju je bila ljubaznost odnosno nježnost. Ta se osobina našla prije inteligencije, obrazovanja, samopouzdanja i podrške, iako su i to bile jedne od najvažnijih kvaliteta za žene.

Za razliku od ljubaznosti, atraktivno tijelo i lice te financijska sigurnost pali su u osrednje važne kvalitete

"Ljubaznost je kao gravitacija - ključna je, ali ne primjećujemo je toliko dok ne nestane", rekla je liječnia Virginia Vitzhum, direktorica Clue-a. 

"S obzirom na to da se danas uvijek ističe izgled i bogatstvo, može zvučati neobično da je ljubaznost najpoželjnija osobina. Međutim, ona je najvažnija za formiranje dugoročnih društvenih veza", dodala je.

Dečki, sad znate sve...

22.09.2019. 21:42:00
Novi komentar
nužno
nužno