« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine
BRADATI

Što vaša brada govori o vama?

Ne brinite, ima i komad teksta o onima koji nemaju bradu, no sve više muškaraca pokušava na neki način pokazati nešto o sebi...

Što ćete ostaviti?
Što ćete ostaviti? (Arhiva)
Više o

brkovi

,

brada

,

kozja bradica

,

obrijan muškarac

Brada je nekad muškarcima bila gotovo pa obavezna - em se nije bilo baš lako obrijati, em su mislili da su muževni

Štoviše, one koji jednostavno nisu mogli uzgojiti iole ozbiljnu bradu se zezalo, no već stoljećima brade zapravo govore više negoli riječi - dovoljno je pogledati čovjeka da već imate dosta dobru ideju što i kako želi naglasiti.

Stoga, evo par glavnih naputaka kako bi mogli procijeniti čovjeka bez da razgovarate s njim...

Brada od nekoliko dana - ljudi s takvom bradom pokazuju da su zreli, blagi, ali da vole izgledati šik. Takva brada mora se čuvati i oblikovati, tako da je to brada za muškarca koji zna što radi. On je organiziran i pouzdan.

>> Čemu služi brada i zašto je puštamo? >>

Brkovi - većina pripadnika jačeg spola voli brkove, no oni ne stoje svakome. Ukoliko nekom muškarcu pristaju onda ga čine još seksipilnijim i zavodljivijim. Muškarci s brkovima pokazuju da su samopouzdani, da imaju stav i da se ne boje pokazati ga.

Muškarci bez brade - muškarci koji se redovno briju svjesni su da izgledaju dobro i da im ne treba ništa kako bi "ukrasili" lice. Oni su uglavnom lijepi i riječ je o poštenim i vjernim osobama.

Kozja bradica - mnogi muškarci danas se odlučuju za kozju bradicu. Muškarci s takvom bradom izgledaju elegantno, ali pokazuju i da su šarmantni i zabavni. Stariji muškarci s kozjom bradicom, pak, izgledaju mlađe, jer im brada prekriva bore, a uz to su vrlo moderni.

Raščupan izgled - muškarci koji imaju pomalo razbarušenu i naizgled neurednu bradu izgledaju cool i moderno. Oni znaju šta žele i puni su samopouzdanja. Svjesni su svojih mogućnosti i nikada ne traže ni za što odobrenje od drugih.

>> Brada ili bradica, pitanje je sad... >>

Tanki brkovi - muškarci koji nose tanke brkove žele se predstaviti kao misteriozni. Uglavnom je riječ o vrlo kreativnim osobama koje posjeduju istinske ljudske kvalitete.

Uređena brada - žene jednostavno vole muškarce koji imaju urednu bradu. Muškarac s urednom bradom pokazuje da je zreo, ali i da je svjestan toga da je neodoljiv.

25.04.2021. 18:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.04.2021. 19:03
    mnogi vole bradu nema to veze s ičim
Novi komentar
nužno
nužno