« Život
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Što vam treba da biste bili uspješni?

Uspjeh žele svi, makar u partiji bele ili preferansa s prijateljima, no kako to rade stvarno uspješni ljudi? Jednostavno!

Uspjeh se može isprovocirati
Uspjeh se može isprovocirati (FreeDigitalPhotos)
Više o

posao

,

savjeti

,

karijera

,

uspjeh

Uspjeh je kombinacija različitih faktora i utjecaja, no kao i u svemu, najvažniji je vaš mentalni sklop i pristup koji vas može dovesti do vrha, ali i do dna.

Kako bi došli do željenog uspjeha, treba usvojiti neke navike koje su se pokazale izuzetno učinkovitima kod svih uspješnih ljudi, svakodnevne stvari koje postaju dio rutine i vode prema željenim ciljevima.

>> Feng shui za dom koji privlači sreću i uspjeh >>

Za početak, potrebno je naučiti usmjeravati svoju energiju prema zadacima koji će vam donijeti najviše nagrada, izbjegavajući pritom trošenje vremena na bezvrijedne stvari. 

Određivanje prioriteta važno je u svakom segmentu života, a naročito u poslu. Stoga, razmislite dobro koji vam je cilj u ovom trenutku najvažniji, a to bi trebao biti onaj koji će dovesti do toga da sve u vašem životu funkcionira onako kako želite. Kad jednom odredite cilj, morate ga stalno imati na umu i na dnevnoj bazi poduzimati korake koji će vas približiti njegovom ispunjenju.

>> Jednostavan recept za sreću, uspjeh i pamet >>

Ustrajnost je karakteristika koja će vas dovesti do vrha - morate biti sposobni završiti započeto, bilo to studiranje, uzgajanje rajčica ili poslovni pregovori. Što više vremena provedete zamišljajući sebe kako to uspješno radite, bit ćete bolji i učinkovitiji.

I, na kraju, sve to treba začiniti pozitivnim stavom, no ne idealističkim, nego onim koji se svakoga dana osnauje ispunjavanjem malih ciljeva koje ste zacrtali.

I to je to ... zvuči jednostavno, zar ne?

26.09.2014. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno