« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
SAVJETI

Što učiniti ako vam tuča razbije automobil?

Vlasnici automobila koji imaju kasko osiguranje mogu odmah početi rješavanje štete, jer puna kasko polica pokriva štete od tuče

Kako nadoknaditi štetu?
Kako nadoknaditi štetu? (Arhiva)
Više o

tuča

,

naknada štete

,

automobil

Sklanjali ste i pokrivali svoj automobil zbog tuče, ali ništa nije pomoglo i sada je karoserija prepuna udubina od leda? Ako vam je od tuče stradala karoserija ili su razlupana stakla na vašem automobilu sada imate puno brige kako uopće štetu popraviti, ali i tko će je platiti.

Odmah na početku trebamo napomenuti kako naknadu štete mogu u slučaju oštećenja automobila od tuče ostvariti samo oni koji imaju kasko osiguranje ili su na neki sličan način svoj automobil osigurali od tuče.

Ako to nemate, onda nema financijske pomoći. Sami ćete morati odvesti automobil na popravak i platiti račun iz svog džepa.

Dakle, ako imate kasko osiguranje, ne bi trebalo biti problema. Vlasnici automobila koji imaju kasko osiguranje mogu odmah početi rješavanje štete, jer puna kasko polica pokriva štete od tuče. Pronađite besplatni telefon ili navedeni broj za prijavu štete ili odgovarajući email kod osiguravajuće tvrtke kod koje imate kasko policu

Sve tehnikalije pročitajte na portalu Automania.hr

21.07.2019. 12:44:00
Novi komentar
nužno
nužno