« Život
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
ROAR

Što sve smeta u seksu

Neki će reći da lošem svaka dlaka smeta, no ipak postoje neke malo ozbiljnije stvari koje stoje na putu kvalitetnom seksu

Problemi u krevetu imaju niz uzroka
Problemi u krevetu imaju niz uzroka (Shutterstock)
Više o

seks

,

problemi

,

loš seks

Seks treba biti zabava i užitak, no često sami sebi radimo dodatne probleme nekim navikama ili idejama kojima tamo nije mjesto, kao što su primjerice gadgeti u spavaćoj sobi. Nekad se osuđivalo i televizor u spavaćoj sobi, no u zadnje se vrijeme pokazuje da je koristan - omogućava više seksa. 

Druga stvar koja stoji na putu dobrom seksu često je kontracepcija. Naime, zbog ljenosti i izgovora muškaraca ne koristi se kondom nego pilula, a kako ona smanjuje libido - jasno vam je da će seksa umjesto više, biti manje.

>> Feng shuijem do boljeg seksa >>

Rutina u krevetu brzo prelazi u dosadu u krevetu, a od toga do 0 seksa u krevetu je samo mali korak. Da, vaši su pokreti bili super, očito više nisu i vrijeme je da ih promijenite i to oboje.

Za dobar seks važan je i dobar san, jer ako ste neispavani, teško da će vam išta pasti na pamet kad napokon stignete do spavaće sobe i legnete na krevet. Stoga, ako želite uzbudljiv seksualni život, nađite vremena za odmor.

>> Kako lakše zaspati i dobro se naspavati >>

Ako ste uz sve to neuredni, pušite i stalno nešto prigovarate, teško da će vam seksualni život biti dobar ...

17.10.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno