« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Što svaki muškarac treba znati prije seksa

Vjerovali ili ne, ali znanstvenici su shvatili na koji način funkcionira klitoris tek nedaleke 2009. godine, pa ne čude ženski problemi u seksu

Sve što morate znati, željeli vi pitati ili ne :)
Sve što morate znati, željeli vi pitati ili ne :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

prvi seks

,

najbolji seks

Muškarci bi prije prvog seksa trebali znati neke stvari o ženama i seksu koje nisu čuli u birtiji od starije ekipe ili sami zaključili iz pornića, jer su i jedno i drugo prilično nepouzdani izvori.

>> Prvi seks - odgovori na njegova pitanja >>

Za početak, znajte da ženin odnos prema njenom tijelu uvelike utječe na uživanje u seksu, jer ako misli da nije dovoljno privlačno, i ona će se tako osjećati, pa će tijekom seksa biti napeta i iščekivati kad će stići neka kritika. Žena koja nije opuštena = loš seks.

Problem koji je možda i najveći jest neosporna činjenica da naša kultura uvijek na prvo mjesto stavlja uživanje muškarca, tako da nije rijetkost da muškarci to shvate ozbiljno i seks doživljavaju po načelu "žene služe za odmor ratnika.". Nadamo se da ne treba objašnjavati koliko je to loše i pogrešno.

>> Kako se žene pripremaju za prvi seks >>

Za neiskusne, idemo i malo detaljnije - žena će uživati više ako joj posvetite više pažnje, a ne ako krenete k'o, jel', medo u jagode. Da, ima žena koje ne govore tijekom seksa, no to ne znači da ne uživaju, nego da je to njihov način na koji vode ljubav. Stoga, ne očekujte stalne vriskove i pozive na još, pratite suptilne znakove njezinog tijela koji lako odaju je li zadovoljna ili nije. 

Za kraj, prosječno je potrebno 20 minuta da žena postigne orgazam, a i to zahtijeva dobru predigru, stoga, zaboravite sve što mislite da znate, uživajte u njenom tijelu i ona će početi uživati s vama. 

>> Napokon demistificiran ženski orgazam >>

15.06.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno