« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Što slušati?

Fotografija vijesti
Više o

Primal scream

,

Narany

,

The Verve

,

Damir Kedžo

Čak i oni koji ne vole grupu The Verve moraju priznati kako su ‘Bitter Sweet Symphony’ i ‘Lucky Man’ jako dobre pjesme, pogotovo tekstualno. Psihodelični Britanci objavili su novi album po imenu Forth koji možda ne sadrži hitove poput gore navedenih, ali također vrvi kvalitetnim uratcima. Za one koji se ne mogu nikako oprostiti s krajem ljeta, predlažemo Narany i njezin album prvijenac ‘Love in Your Eyes’ koji je snimljen na Karibima u studiju Torstena Stenzela koji je autor glazbe i producent. Za remikseve su zaduženi face poput Paula Lomaxa i DJ-a Tomcrafta.

HIT TJEDNA Primal Scream - ‘Beautiful Future’

U CD shopove je stigao Beautiful Future - novi album britanskih rockera Primal Scream koji će glavom i bradom stići u Zagreb 29. rujna, i u organizaciji Tvornice kulture održati svoj prvi hrvatski koncert. Beautiful Future deveti je studijski album kojeg su Primal Scream objavili u svojoj dvadeset i četiri godine dugoj karijeri. Ujedno, to je i prvi album objavljen za mladu etiketu B-unique. Album su producirali Björn Ytlling iz švedskog indie pop trija Peter, Björn and John te Paul Epworth koji je radio i na albumima grupa Block Party i The Rakes . 

Narany - Love in your eyes
Izdavač: Menart

Pjevačica Narany objavila je album prvijenac ‘Love In Your Eyes’ kojeg je najavio singl ‘Love In Your Eyes’. Album je snimljen u studiju Torstena Stenzela koji je autor glazbe i producent. Zajedno s njegovom suprugom Asheni, Narany potpisuje tekstove dok su za remikseve zaduženi Paul Lomax, DJ Tomcraft, Virus J. i Andy Lau…

The Verve - Forth 
Izdavač: Parlophone / Dallas Records

Britanska grupa The Verve prije nekoliko je dana izdala toliko očekivani album Forth. Najavni singl ‘Love is Noise’ već je jako dobro prihvaćen od strane publike i kritičara, a za cjelokupnu ocjenu albumu ipak ćemo morati  pričekati neko vrijeme. 

Damir Kedžo - Damir Kedžo 
Izdavač: Menart

Poznatiji od prije kao član prvog boy benda SašTinKedžo, Damir Kedžo je nakon pune dvije godine rada priveo kraju svoj prvi studijski album jednostavnog naziva ‘Damir Kedžo’ koji se na policama CD shopova nalazi od 19. kolovoza. Na albumu se nalazi 11 skladbi među kojima su neke već postigle zavidan uspjeh (Kanet na vetru, Idem, Kažnjen u duši..).  

Piše: Piše: Iva Novak
28.08.2008. 23:11:04
Novi komentar
nužno
nužno