« Žene
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE

Što se uvijek mora reći muškarcu

Muškarci razmišljaju prilično pravolinijski i upravo iz tog razloga dolazi do nesporazuma sa ženama - ponekad im nešto treba stvarno nacrtati

Recite mu ...
Recite mu ... (Dreamstime)
Više o

muškarci

,

razmišljanje

Žene ponekad zaboravljaju koliko jednostavno muškarci razmišljaju, pa se nadaju da će oni po suptilnim znakovima shvatiti neke stvari ... neće. Treba im nacrtati. Ili, još bolje, otvoreno reći.

Tako mu morate jasno dati do znanja, i to što prije u vezi, što zapravo želite od života i koji su vaši planovi, kako se on ne bi zavaravao - ako ste samo u prolazu, recite mu otvoreno, no jednako tako on mora znati da ga vi vidite kraj sebe i za trideset godina.

Nadalje, vrlo otvoreno treba razgovarati i o seksu - tu stvarno ne smije biti tajni. Ako ne volite stvari koje radi, recite mu, a zaslužuje i pohvale za ono što radi stvarno dobro i u čemu uživate. I da, recite mu ono što oduvijek želite u krevetu ... on će to teško pogoditi sam.

Za kraj, nemojte ih mučiti - recite im što nije u redu. Odgovor tipa "Sve je OK" ili "Nije mi ništa" kad cijelo vaše tijelo govori drugačije i on to vidi je zapravo prilično frustrirajuće za muškarca koji se osjeća kao manje vrijedan, osoba s kojom ne želite podijeliti svoje probleme.

Zapamtite, muškarci vole pomagati, žele da ih se treba i moraju povremeno biti vitezovi koji spašavaju damu iz nevolje ...

26.04.2016. 21:34:12
Novi komentar
nužno
nužno