« Život
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
HE HE

Što se NE oblači na prvi spoj?

Ako ne želite izgledati kao ... smislite sami neku uvredu koja vam je najdraža, ove odjevne predmete definitivno ne smijete imati na sebi na prvom spoju

Pripazite na kombinacije
Pripazite na kombinacije (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

odjeća

,

pogreške

Prvi spoj možete zapamtiti po dobrom ili lošem društvu, razgovoru, poljupcu ... i nevjerojatnoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se pojavila druga osoba. Kako vas ne bi pamtili po tome, evo par korisnih savjeta.

Prvo, naravno da vam odjeća treba biti udobna, no ne i previše udobna, poput hlača koje izgledaju kao pidžama. To je promašaj u rangu haljine s tigrastim uzorkom ili majice bez rukava na muškarcu, popularne siledžijke ...

>> Kako se ponašati na prvom spoju >>

Majice s porukama mogu biti cool vama i drugima, no ako su poruke jasne samo vama i još dvojici na cijelom svijetu, teško da je baš takva osoba s vama na prvom spoju.

No, nije ni obuća bez vraga, preciznije, bez promašaja ... Recimo, uggsice koje muškarci ne mogu smisliti na ženama, kao što žene ne mogu na muškarcu smisliti - kroksice.

>> Što žene mrze na prvom spoju >>

Trenirke, naravno, ne dolaze u obzir, kao ni šeširi, a sandale i čarape ste vjerojatno već naučili ne kombinirati niti kad vas nitko ne vidi.

10.10.2014. 19:34:00
Novi komentar
nužno
nužno