« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
HE HE

Što rade muškarci kad žena nema u blizini

Kad žena zatvori vrata za sobom, a muškarac ostane sam u kući, počinju se događati neke čudnovate stvari koje ni muškarci ne mogu objasniti do kraja

Muškarac u kuhinji ... hmmm
Muškarac u kuhinji ... hmmm (Dreamstime)
Više o

muškarci

,

Sam u kući

Muškarce prati glas da ne vole puštati žene da izlaze same ... a to je čisti mit, jer upravo u tim trenucima oni najviše uživaju. Zašto? Zato što tada mogu raditi stvari koje inače ne mogu, ili ih je sram pred dragom ...

Women's Health nabrojao je neke stvari koje će muškarci napraviti nakon što se vrata zatvore, a među prvima je - skidanje do gola. Možda zvuči čudno, ali muškarci to vole, čak i ako nisu nudisti.

>> Male tajne koje muškarci ne dijele sa ženama >>

Kad su već goli, naravno da će sjesti za računalo ili izvaditi dobro sakriveni DVD i pustiti porniće, no jednako dugo će i sjediti na WC školjki (zato što im inače ne daju da sjede i čitaju novine na WC-u ...).

Očekivano, ubrzo će ogladniti i napraviti neku apsolutnu nemoguću, totalno nezdravu kombinaciju hrane koju pred drugim ljudima nikad ne bi pojeli, a da im ne bude dosadno, nazvat će mamu, istračati pritom svoju dragu i javiti se bivšoj, bilo telefonom, bilo preko društvenih mreža.

>> Što muškarci moraju raditi u braku >>

Kad sve to prođe, ulovit će ih sjeta pa će se neki dobro isplakati, jer to inače nikad ne rade, a zatim kreće pohod na ženske kozmetičke proizvode u kupaonici.

I da, sve će to raditi pjevajući na glas pjesme koje inače "ne slušaju jer su smeće".

Zabava prije svega ...

25.03.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno