« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

Što pravi gospodin radi s golišavim fotografijama

Ako je upravo vaš gadget s pogledom u digitalni svijet primatelj takve poruke, a vi džentlmen do kostiju onda vam sljedeći scenariji nisu strana stvar

Što će gospodin napraviti s golim fotkama?
Što će gospodin napraviti s golim fotkama? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

golišave fotografije

,

gospoda

Na dnevnoj smo bazi svjedoci kruženja eksplicitnih odnosno golišavih fotografija raznih osoba, nama poznatih i ne, tako da je taj fenomen golišave fotografije postao svojevrsna nemila pop kultura zatupljenijim dijelom današnje online zajednice.

U većini slučajeva mete takvih intrudera nečije privatnost vrlo su često ženske poznate osobe, glumice, pjevačice te bila kakva kategorija imalo poznatije osobe. Ponekad je dovoljno i jedno slučajno gostovanje u nekom popularnom tv showu ili središnjim vijestima lokalne tv postaje, a da se mediji raspišu o vama.

Uglavnom ako i zaprimite takve golišave fotografije one su vrlo vjerojatno ukradene i objavljivane bez dopuštenja pravog vlasnika ili vlasnice. S druge pak strane pojedini vlasnici ili vlasnice takvih fotografija, a željni bilo kakve medijske pažnje takve fotografije namjerno "procure" u javnost.

Stoga, ako je upravo vaš gadget s pogledom u digitalni svijet primatelj takve poruke, a vi džentlmen do kostiju onda vam sljedeći scenariji nisu strana stvar.

Džentlmen to zadrži za sebe.

Primit takvu poruku vaše dame, nazovimo je razuzdana lavica, uzbudljivo je, ujedno i teško, a bez obzira gdje se nalazili. To znači da je vaša lavica u tom trenutku prilično zainteresirana za vas. To svakako ne znači da tu poruku šaljete ekipi, frendovima da bi se pohvalili "kaj vas čeka doma" ili s kim to "idete na randevu".

Na kraju krajeva slanjem poruke okolo i hvaljenjem, što vi uistinu time dobivate? Ako sazna onda će vam to biti prva, a vjerojatno i posljednja takva poruka u životu, a ni samoj vezi ili braku se ne piše dobro.

Ako ste gentleman, a jeste, poštujte nju, poštujte to što je učinila, prije svega zadržite to za sebe, poštujte time vašu i njezinu privatnost i radujte se kao nikad dosad jer ona vas doista čeka kad stignete doma - "xxx tvoja razuzdana lavica".

Više o gospodskom ponašanj pročitajte na portalu Gentleman.hr

24.04.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno