« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
BOJE

Što o vama govori boja laka za nokte

Svaka boja laka za nokte odaje nešto o osobi koja ga nosi, pa provjerite kakav dojam ostavljate na druge

Boja laka za nokte odaje karakter
Boja laka za nokte odaje karakter (Arhiva)
Više o

zeleni

,

boja

,

karakter

,

lak za nokte

,

plavi

,

crveni

,

bezbojni

,

zlatni

,

bordo

Leatrice Eiseman ima sjajan posao konzultanta za boje. Na svom blogu često objavljuje savjete vezane na tu temu, a jedan od postova posvećen je bojama laka za nokte i psihološkim profilima osoba koje nose te boje.

Tako je crvena boja laka za nokte rezervirana za nostalgične i tradicionalne osobe, no ipak tim lakom žele skrenuti pažnju na sebe u seksualnom smislu. Neustrašive žene nose plavi lak nokte, jer time odstupaju od normi i pokazuju svoju spremnost na eksperimentiranje. 

Zelenu boju nose dinamične žene, koje raznim nijansama pokazuju svoju energiju i neiscrpnu volju za novim izazovima. Tamno bordo boju, koja je kombinacija tradicionalne crvene i moderne ružičaste nose elegantne žene, a Eiseman kaže da su ti tonovi rezervirani za visoku modu među lakovima za nokte.

Vrckave i dinamične osobe koje žele biti primjećene stavljaju lak s dodacima poput šljokica, srca ili zvjezdica, a metalik boje poput srebrne i zlatne stavljaju intrigantne osobe koje su sklone izazovima, pogotovo u sezonama kad su takve boje out u svijetu mode.

Narančasti lak nose bezbrižne osobe, kreativnima se više sviđa ljubičasti, a žuti optimistične koje svima žele poručiti da su sretne i zadovoljne. Na kraju, bezbojni ili neutralni lak stavljaju osobe koje su stabilne i pouzdane i na koje uvijek možete računati.

25.09.2012. 10:40:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Tom
    12.10.2012. 07:36
    Neznam kako su složili tu priču i na kom uzorku ali ne izgleda mi realno, mislim da osobe nose boju laka u većini slučajeva onako kako je diktiraju mediji i moda, sve izvan toga su samo prazne priče!
Novi komentar
nužno
nužno