« Muškarci
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
ZNATE LI?

Što neodoljivo privlači žene?

Osobe koje su se najviše smijale i bile duhovite po definiciji privlače najviše pažnje... trebamo li vam dalje objašnjavati?

Just smile... :)
Just smile... :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

zavođenje

,

privlačenje žena

Muškarci stalno muku muče s odgovorima na glavno pitanje - kako privući žene, a rješenje je zapravo prilično jednostavno.

Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu "Evolutionary Psychology" objasnilo je neke od vječnih dilema kada je riječ o privlačnosti između muškaraca i žena.

Prvi do testiranja obavljen je na 50 mladih osoba koje su promatrale profile (fotografije i kratke video-zapise) 100 nepoznatih osoba i na temelju toga odlučile koje osobe su im najprivlačnije. Rezultati su dali vrlo jasne odgovore - osobe koje su se najviše smijale i bile duhovite privukle su najviše pažnje.

Drugi dio istraživanja uključivao je 200 muškaraca i žena, samaca starosti od 20 do 30 godina. Svaka od ispitanih trebala je provesti 10 minuta sa svakim od muškaraca, a nakon toga odlučiti koji od njih joj je najsimpatičniji i koje osobine su joj se najviše svidjele.

Iako su odgovori bili veoma različiti, stručnjaci su zaključili da su muškarci koji su se trudili biti duhoviti kod žena dobili najbolje ocjene

No, da ne bude zabune - istraživanje nije povezalo duhovitost i inteligenciju, za slučaj da ste mislili da je vaša vickastost znak nečeg još višeg...

18.12.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno