« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Što muškarci stvarno žele pod borom?

Što je muškarcima stvarno drago dobiti pod borom, a od čega im se diže kosa na glavi (ili na vratu, zavisi gdje je imaju)

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

pokloni

,

muškarci

,

božićni pokloni

Muškarci su, barem po pitanju poklona, kompliciraniji nego što bi se to moglo pomisliti, a daleko više stvarni ne bi voljeli vidjeti pod borom nego što imaju favorita.

Dakle, popis željenih stvari nije pretjerano kompliciran ... na prvom su mjestu, naravno, gadgeti svih vrsta i fela, a dovoljno je pogledati što ima i na što se žali da bi znali koji će ga razveseliti.

Drugo je, vjerovali ili ne, odjeća. Čak 64 posto muškaraca voljelo bi dobiti neki dobar prsluk, košulju, vestu, čarape ili kravatu.

Treće i najjednostavnije - poklon bon iz neke dobre trgovine, sloboda odabira će ga jako veseliti.

Lista stvari koje ne bi voljeli puno je duža, a počinje s nakitom, nastavlja se s glazbom (jer nikad ne znate što ima u svom mobitelu ili iPodu ili čemu već), a sportska oprema ga jednostavno užasava. To bira sam.

Zanimljivo, puno više muškaraca ne bi voljelo dobiti sportsku opremu nego nešto za kuću (81 prema 57 posto), a postotak manje ne slaže se s idejom da mu se kupuju filmovi. U istu kategoriju spadaju "kreativni ručno izrađeni pokloni".

Eto, to bi bilo to ... i nije komplicirano, zapravo.

23.12.2013. 14:27:00
Novi komentar
nužno
nužno