« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
HE HE

Što muškarci misle o braku?

Svi znamo barem nekoliko viceva o muškarcima i braku, naravno negativnih za muškarce, no vjerovali ili ne, gotovo 80 posto muškaraca misli da je brak zajednica - zauvijek

Muškarci bježe od braka? Ne baš ...
Muškarci bježe od braka? Ne baš ... (Arhiva)
Više o

brak

,

muškarci

,

vjerovanja

,

razmišljanja

Muškarci i brak su predmet sprdnje i viceva, no kad pogledamo rezultate raznih istraživanja i zanimljive postotke koji prate određene izjave o braku, s priličnom se sigurnošću može reći da su sve te stvari koje "se znaju" zapravo obični mitovi.

Recimo, više od trećine muškaraca misli da jači spol treba ući u brak kad je spreman i da tu nema dobne granice - pošteno, nije li?

Nešto manje od polovice, točnije 46 posto smatra da parovi trebaju živjeti zajedno prije braka kako bi se bolje upoznali - i opet, nije loša ideja, upravo suprotno.

Pozitivno uzbuđenje zbog braka osjeća velikih 55 posto muškaraca, a jedan posto više želi ući u brak prije nego što dobije djecu.

Mitove raskrinkava i postotak muškaraca kojima je brak u životu važan - čak 60 posto izjašnjava se tako, no dva posto više njih misli da je ženama brak - previše važan i da to previše naglašavaju.

Više od dvije trećine muškaraca, njih 68 posto misli da brak traje do smrti, a njih 79 posto definira brak kao doživotno partnerstvo. 

Jedini problem predstavlja činjenica da gotovo tri četvrtine muškaraca misli da postoje žene za brak i žene za izlaske.

05.01.2016. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno